Με το «νυχτικό» της στους δρόμους της ρομαντικής Βενετίας - Χαμός με την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Ιταλία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Καγιά
Instagram / Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά, αφού πέρασε το καλοκαίρι της στη Μύκονο, μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα παιδιά τους (δείτε εδώ τις αγκαλιές της με τον μικρό Κάρολο σε γνωστή παραλία του νησιού), λίγο πριν τελειώσει ο Αύγουστος αναχώρησε για την Βενετία, ώστε να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της ιταλικής πόλης, που ξεκίνησε χθες, Τετάρτη 30 Αυγούστου, και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η ίδια, λοιπόν, επέλεξε το πρώτο βράδυ της εκεί να κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα lingerie φόρεμα, σε κίτρινη απόχρωση, με μαύρη δαντέλα στο μπούστο, στα πλευρά και στο τελείωμά του. Το συνδύασε με μαύρες γόβες και πολύ διακριτικά αξεσουάρ, ενώ είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά και σπαστά. Μάλιστα, το μακιγιάζ της ήταν τόσο ελαφρύ που φαινόταν άβαφη!

Δείτε επίσης: Καταναλώνει περίπου 1.450 θερμίδες την ημέρα και τρώει κάθε 3 ώρες - Τα 2 tips της Βίκυς Καγιά για μην παίρνει κιλά

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στη Βενετία

Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια που ακολούθησαν, όπως είναι φυσικό, ήταν πολυάριθμα και όλοι την αποθέωναν για το look της.

Το ονειρικό σπίτι που μένει στην Αθήνα με τον Ηλία Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά έχει αποδείξει πολλές φορές πως έχει πολύ ωραίο και μοντέρνο στιλ. Το σπίτι της λοιπόν δεν γινόταν να μην ταιριάζει με αυτό! Μαζί με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά του, Κάρολο Ηλία και Μπιάνκα, μένουν σε μια υπερσύγχρονη μονοκατοικία στην Βούλα.

Είναι το προσωπικό του καταφύγιο όπου περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές, αφήνοντας όσο μπορούν τα επαγγελματικά τους έξω από την πόρτα ώστε να ξεκουραστούν.

Το σπίτι έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος, στον οποίο τα παιδιά της περνούν δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα τους μαζί με τους γονείς τους.

Η κουζίνα της είναι μεγάλη και ολόλευκη και βλέπει τον κήπο, όπως και το σαλόνι της που έχει άνετους καναπέδες και πολυθρόνες. Σε λευκό χρώμα επίσης είναι και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, εκτός των παιδιών της.

Οι κύριοι χώροι είναι γεμάτοι με κεριά, λουλούδια και εντυπωσιακούς πίνακες, που "ντύνουν" με στιλάτο τρόπο τους τοίχους του σπιτιού.

Αυτές τις ημέρες ωστόσο η Βίκυ Καγιά δεν ήταν στο σπίτι της στην Βούλα, αλλά στο εξοχικό της στην Εύβοια, όπου είναι ονειρικό και πολύ κοντά στην θάλασσα.