Καμία σχέση με την Αλεξάνδρα του Maestro - Με μικροσκοπικό μπικίνι στις σκαφάτες διακοπές της η Στεφανία Γουλιώτη

Χωρίς ρετούς και φίλτρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την Αλεξάνδρα του Maestro - Με μικροσκοπικό μπικίνι στις σκαφάτες διακοπές της η Στεφανία Γουλιώτη

Η Στεφανία Γουλιώτη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, όπου υποδύεται την Αλεξάνδρα, την πρώην σύντροφο του πρωταγωνιστή, η οποία περιμένει και το παιδί του (δείτε την εδώ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στα γυρίσματα του 2ου κύκλου).

Η ίδια, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και την Πέμπτη 31/8 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι πάνω σε σκάφος, χωρίς μακιγιάζ και ρετούς. Η εικόνα της δεν θυμίζει καθόλου τον αυστηρό χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά!

Η Στεφανία Γουλιώτη του Maestro με μπικίνι πάνω σε σκάφος στις διακοπές της

«Μια τόσο δα στιγμούλα που νιώθεις βασίλισσα, μοιάζει με αιωνιότητα! Θα μείνω στο φουσκωτό μέχρι την Πανσέληνο !! Δεν το κουνάω!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Στεφανία Γουλιώτη maestro μπικίνι
Instagram / Στεφανία Γουλιώτη

Η κατάθεση ψυχής της για τις κακοποιητικές της σχέσεις

Η ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Δευτέρας 3/4 και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής, θα έλεγε κανείς, εφόσον άγγιξε πολύ ευαίσθητα θέματα προς συζήτηση (δείτε εδώ το "καυτό" spoiler που έδωσε για τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ).

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην απουσία του πατέρα της από τη ζωή της, καθώς ήταν ναυτικός, εξηγώντας πως αυτή την επηρέασε μετέπειτα στις ερωτικές της σχέσεις, συνδέοντάς την με την βία που αντιμετώπιζε από τους συντρόφους της, ενώ αποκάλυψε και τι συνέβη στον παιδικό της έρωτας ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

«Ο μπαμπάς μου, ενώ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, δεν ήξερε να έρθει συναισθηματικά κοντά μας. Αμέσως έχεις ένα τεράστιο Α του "απών"».

Όταν εκείνη πήγαινε πρώτη γυμνασίου συνέβη κάτι τρομερό: «Ήταν μια εποχή που πέθανε ένα πολύ αγαπημένο μου αγόρι και ήταν τρομερά τραυματικό γιατί ήμασταν ένα. Τα κάναμε όλα μαζί. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Και μετά αυτό έκανε μία ρήξη μέσα μου και δεν ήθελα καν να πάω σε μικτό σχολείο».

«Εκείνη την ώρα επειδή είναι πολύ νεανική ηλικία νομίζω ότι γίνονται μόνο αυτόματες διεργασίες. Μετά ως ενήλικας τα βρίσκεις μπροστά σου χωρίς να καταλαβαίνεις γιατί έχω αντίδραση σε κάτι. Τα συνειδητοποιείς με πάρα πολύ κόπο.», συμπλήρωσε αργότερα (δείτε εδώ την αλήθεια για τον γάμο της και τον σύντροφό της).

Όλα αυτά την οδήγησαν στην ψυχανάλυση: «Ξεκίνησα την ψυχανάλυση, γιατί κατάλαβα ότι υπάρχει μία βία στις σχέσεις μου. Σε μία έσπασα τη μύτη μου. Υπήρχε μία βία που δεν την καταλάβαινα, μια βία και στις αντιδράσεις τις απόλυτες, ή άσπρο ή μαύρο», επισήμανε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε ένα ακραίο σκηνικό που έζησε: «Μας έρχεται ένα mail με την τότε σχέση μου, το οποίο ήταν τόσο καλοστημένο "είχατε μπει αυτόματα στην τάδε κλήρωση κι έχετε κερδίσει 2 εκατομμύρια ευρώ". Παιδιά το φάγαμε. Σας ορκίζομαι, είμαι ηλίθια, το φάγαμε».

Με την ίδια να καταλήγει στο συμπέρασμα: «Το βράδυ, όμως, που καθόμασταν στον καναπέ και συζητούσαμε, λέγαμε δύο εκατομμύρια και τι θα κάνουμε; Λέγαμε ότι θα κάνουμε σπίτι το ένα το άλλο και πραγματικά δεν μας φτάσανε. Και στα 5-10 εκατομμύρια θα καταφέρεις να μην σου φτάσουν. Είναι τρομερό δίδαγμα, μου άλλαξε την ζωή αυτή η ιστορία».