Στεφανία Γουλιώτη: Ο γάμος με την σύντροφό της, ο χωρισμός και το Maestro (Βίντεο)

Ποια είναι η «μητέρα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στεφανία Γουλιώτη: Ο γάμος με την σύντροφό της, ο χωρισμός και το Maestro (Βίντεο)

Η ερμηνεία της Στεφανίας Γουλιώτη στο Maestro αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν σταματούσαν να μιλούν στο Twitter για το ταλέντο της (διαβάστε εδώ τα σχόλια). Η ηθοποιός, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα σχόλια.

Η σπουδαία ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της μυστηριώδους Αλεξάνδρας στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η ζωή της Αλεξάνδρας ως... Στεφανία

«Ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με μαεστρία καταφέρνει και αφήνει μυστήριο το παρελθόν του Ορέστη, μέχρι που εμφανίζεται η Αλεξάνδρα. Εκείνη νομίζει ότι ο Ορέστης της ανήκει και εμφανίζεται στο νησί για να τον φέρει πίσω», είπε αρχικά για τον ρόλο της ενώ συνέχισε:

«Ο Χριστοφόρος έχει αυτό που έχουν οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα!».

Έπειτα, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα κοινωνικά ζητήματα που θίγει η σειρά λέγοντας:

«Το γεγονός ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με το “Maestro” για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας μας. Θα εστίαζα – εκτός από τη ζωή της γυναίκας που κακοποιείται – και στη ζωή εκείνης που είναι μέσα σε ένα γάμο χωρίς να είναι ευτυχισμένη. Στην κοινωνία μας ο γάμος και το παιδί είναι συνυφασμένος με την επιτυχία και έτσι κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινά από το να προσπαθήσεις να φτάσεις ένα βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου».

Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε πως ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τη φωνή της μαμάς της που έλεγε «θα περάσει το τρένο». Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, «τα παιδιά σκεφτόμαστε πως θα ανέβουμε στα μάτια των γονιών μας», ενώ σκέφτεται συχνά τι θα έκανε τον πατέρα της υπερήφανο.

«Έκανα θέατρο από παιδί. Όταν σταμάτησα για να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις έβλεπα εφιάλτες ότι διέκοπτα παραστάσεις και ανέβαινα εγώ στη σκηνή», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στον φόβο των ανθρώπων να κλάψουν, αλλά και του να πουν «σ ‘αγαπώ».

«Φοβόμαστε να κλάψουμε. Είναι και αυτό μέρος της καταπίεσης που ζούμε. Το ίδιο ισχύει και με το σ’ αγαπώ, νομίζουμε ότι είναι δείγμα αδυναμίας. Προσπαθώ να λέω σ αγαπώ, αλλά έχω κι εγώ όπως οι περισσότεροι θέμα με τη δέσμευση. Μόλις εγκαταλείψεις ένα κομμάτι σου και το παραδώσεις στον άλλον, είσαι μίσος», είπε η ηθοποιός.

Ο γάμος, το σύμφωνο συμβίωση και ο χωρισμός

Έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δε θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή, παρά μόνο με τη δουλειά της. Από τα λίγα που είναι γνωστά, είναι πως η ηθοποιός είχε υπογράψει το 2017 σύμφωνο συμβίωσης με την τότε σύντροφό της, Χριστίνα. Ο γάμος του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί στην Εύβοια, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν το δικαίωμα να είναι σε σύμφωνο συμβίωσης. Γιατί ο καθένας να μην μπορεί να ζει τη ζωή του όπως επιθυμεί; (δείτε εδώ 6 διάσημους Έλληνες που αποκάλυψαν πως είναι ομοφυλόφιλοι)», είχε δηλώσει παλιότερα. Ωστόσο, φαίνεται ότι πλέον η ίδια έχει χωρίσει με την σύντροφό της, αφού σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη!, αποκάλυψε ότι είναι μόνη και πως την αγχώνει η μοναξιά.