Φιλιά δίπλα στο κύμα, brunch σε ακριβά μαγαζιά, ποτά και νυχτοπερπατήματα - Φωτογραφίες από τις διακοπές του Γιώργου Σαμπάνη με την Ιωάννα Σαρρή

Τρελά ερωτευμένοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Σαρρή / Γιώργος Σαμπάνης
Instagram / Ιωάννα Σαρρή / Γιώργος Σαμπάνης

Ο Γιώργος Σαμπάνης εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε σχέση με την Ιωάννα Σαρρή και από τότε που αυτό έγινε γνωστό οι δυο τους αποφάσισαν πως δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβονται ούτε στις δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά ούτε και στα social media τους.

Δείτε επίσης: Άκρως διαχυτικοί και εκδηλωτικοί - Νέα δημόσια έξοδος για τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ιωάννα Σαρρή

Δεν έλειψαν, λοιπόν, και οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τις οποίες συγκέντρωσε σε ένα post το διάσημο μοντέλο και τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like.

Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών του Γιώργου Σαμπάνη και της Ιωάννας Σαρρή

Οι δυο τους, λοιπόν, πέρα από βουτιές στην παραλία, έκαναν βόλτες χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα, έτρωγα σε καλά μαγαζιά, έπιναν τα ποτά τους σε νυχτερινά κέντρα και κυρίως αντάλλασσαν φιλιά.

«Εμείς», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

«Είμαστε ήδη παντρεμένοι»

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφο του Πρωινού με τις δηλώσεις του να προβάλλονται την Τετάρτη 14/6 σχετικά με την προσωπική του ζωή και όσα ετοιμάζει από καλλιτεχνικής πλευράς.

Ο μεγάλος ερμηνευτής δε δίστασε να αναφερθεί δημόσια στη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή με την οποία πολύ καλά μαζί. Σε κάθε περίπτωση όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο γάμος δεν είναι κάτι, που θα διαφοροποιούσε το μεταξύ τους.

Κατά τη γνώμη του, ο τρόπος που ζει με την Ιωάννα είναι σα να είναι ήδη παντρεμένοι, όποτε η υπόλοιπη διαδικασία έχει να κάνει περισσότερο με το παραμύθι του γάμου αλλά και τη γνωστή γραφειοκρατία.

Σχετικά με το αν είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί, είχε απαντήσει και η ίδια η Ιωάννα Σαρρή σε δηλώσεις που είχε κάνει στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Εμείς δεν έχουμε κάποια τρέλα να το πω έτσι να αποδείξουμε κάτι στους εαυτούς μας, εμείς είμαστε ήδη παντρεμένοι με την έννοια, ότι ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται μαζί μας, ότι είμαστε μαζί, δε θα αλλάξει κάτι ένα τέτοιο πράγμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνη και απάντησε σχετικά με τις θαυμάστριες: «Αν μου επιτρέπεις 16 χρόνια γράφω τραγούδια και τραγουδώ για να μπορώ να παίρνω κιλά και να μη σκέφτομαι με πια κοπέλα είμαι και το τι θα τραγουδάω. Αν ο κόσμος σε εμένα βλέπει το γκόμενο, καλύτερα να πάω σπίτι μου, δεν έχει νόημα».