Με μαύρη ολόσωμη φόρμα η μητέρα, με μίνι φόρεμα η κόρη - Για φαγητό σε χλιδάτο εστιατόριο της Νέας Υόρκης η Τατιάνα Στεφανίδου με την Λυδία

Το βίντεο από την βραδινή έξοδο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μαύρη ολόσωμη φόρμα η μητέρα, με μίνι φόρεμα η κόρη - Για φαγητό σε χλιδάτο εστιατόριο της Νέας Υόρκης η Τατιάνα Στεφανίδου με την Λυδία

Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές σε διάφορα νησιά του Ιουνίου μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο και το σκάφος τους (δείτε φωτογραφίες) η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη όπου μένει και σπουδάζει η κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου. Η μικρή της οικογένειας, μένει σε ένα πανέμορφο δωμάτιο, το οποίο μας έχουν δείξει μέσα από ανάρτηση στο Instagram.

Έχοντας λοιπόν βρει ελεύθερο χρόνο λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της T-live στον ALPHA, η παρουσιάστρια περνάει όμορφες στιγμές με την Λυδία, απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα των ΗΠΑ.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου με την Λυδία από τη Νέα Υόρκη

Ένα από τα βράδια τους το πέρασαν απολαμβάνοντας το γεύμα τους σε χλιδάτο εστιαρότιο και κάνοντας βόλτες σε πολυσύχναστους δρόμους. Μαμά και κόρη μάλιστα, τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, ενώ από την άλλη η Λυδία Ευαγγελάτου μαύρο μίνι και στενό φόρεμα.

Το σπίτι που μένουν όλοι μαζί στην Αθήνα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, μπορεί να απολαμβάνουν να βρίσκονται στο στούντιο μπροστά από τις κάμερες ενημερώνοντας τον κόσμο για τα διάφορα γεγονότα στη χώρα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα που να τους ηρεμεί περισσότερο από το σπίτι τους.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία με τεράστιο κήπο, όπως και το μπάρμπεκιου που έχουν επιλέξει για τις ηλιόλουστες ημέρες, με το εσωτερικό του να είναι επιβλητικό, καθώς κυριαρχούν έπιπλα vintage αισθητικής σε γήινες αποχρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Λύδια Ευαγγελάτου: Καμία σχέση την έφηβη που ήταν - Ολόκληρη γυναίκα με έντονο βάψιμο & λευκό φόρεμα η κόρη της Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κήπος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος