Έλαμπε από ευτυχία η Μαριάνα Τουμασάτου - Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

Στο γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλαμπε από ευτυχία η Μαριάνα Τουμασάτου - Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

Το βράδυ της Κυριακής 27/8 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος της Ευγενίας Δημητροπούλου, ενώ μετά την τελετή ακολούθησε και η βάφτιση της κορούλας της (δείτε φωτογραφίες) την οποία υιοθέτησε λίγο μετά τον πολιτικό γάμο με τον σύζυγό της πριν από δυο χρόνια.

Στο γάμο λοιπόν μεταξύ άλλων λαμπερών καλεσμένων, βρέθηκαν και η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου κάνοντας μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας να προστατεύσει το γάμο του και την οικογένεια του.

Παντρεύτηκαν στις 20 Οκτωβρίου 2010 με πολιτικό γάμο, ενώ στις 26 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Χρυσηίδα και το 2013 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό στον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη, ενώ ακολούθησε δεξίωση σε κέντρο κοντά στην Πάρνηθα.

Οι φωτογραφίες Τουμασάτου - Σταύρου από το γάμο της Δημητροπούλου

Τόσο η Μαριάνα Τουμασάτου όσο και ο Αλέξανδρος Σταύρου πόζαραν χαμογελαστοί μαζί με φίλους.

Μαριάνα Τουμασάτου Αλέξανδρος Σταύρου

Μαριάνα Τουμασάτου γάμος Ευγενίας Δημητροπούλου

Ο λόγος που ο ηθοποιός δεν μιλάει δημόσια και δεν κάνει κοσμικές εμφανίσεις

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show είχε βρεθεί παλαιότερα η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη νέα επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος, μίλησε για όλα, χωρίς να διστάζει να απαντήσει στις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που συνεχίζει να μην λέει κουβέντα. Να τα κλείσουμε εμείς εδώ δηλαδή τα μαγαζιά», είπε ο παρουσιαστής με την ηθοποιό να απαντά: «Νομίζω ότι ό, τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνέντευξης, τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά», είπε.