«Μα καλά, τί θα πας να κάνεις στο Πακιστάν;» - Η "πληρωμένη" απάντηση της Ελένης Βαΐτσου για τις εναλλακτικές της διακοπές

Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι ζωής που έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Βαΐτσου
Instagram / Ελένη Βαΐτσου

Η Ελένη Βαΐτσου αποφάσισε φέτος να κάνει εντελώς διαφορετικές καλοκαιρινές διακοπές από αυτές που θα περίμενε κανείς, καθώς επέλεξε να μην ακολουθήσει την πεπατημένη, κάνοντας τουρ στα ελληνικά νησιά ή να βρεθεί στο εξωτερικό σε κάποιο χλιδάτο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα σε εξωτικό προορισμό, αλλά αντιθέτως βρέθηκε στο Πακιστάν (δείτε εδώ που βρέθηκε πέρυσι).

Δημοσίευσε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της αυτό, προλαβαίνοντας όλους όσους μπορεί να αναρωτιούνται για ποιο λόγο επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για να περάσει το καλοκαίρι της.

Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της Ελένης Βαΐτσου στο Πακιστάν

«Post αφιερωμένο σε όσους μου είπαν: "Μα καλά, τί θα πας να κάνεις στο Πακιστάν;;!!!". Ε λοιπόν, πάρτε μια μικρή (πολύ μικρή) γεύση! Θα ακολουθήσουν κι άλλα post (προφανώς) παρόλο που πιστεύω πως ούτε στο μισό δεν μπορεί να αποτυπωθεί η φυσική ομορφιά του τόπου ή τα συναισθήματα που βίωσα σε αυτό το ταξίδι εμπειρία ζωής.

Υ.Γ Πολλά ευχαριστώ σε αυτούς (σ.σ: ταξιδιωτικό γραφείο) που διοργάνωσαν αυτό το υπέροχο, αξέχαστο ταξίδι!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Δείτε επίσης: Η πρώην ηθοποιός του Μπρούσκο πόζαρε ολόγυμνη μέσα στο νερό

Ο σύντροφός της και η διαφορά ηλικίας τους

Ένα νέο ζευγάρι έχει προκύψει στην ελληνική showbiz και δεν είναι άλλο από τον Νίκο Ηλιόπουλο και την Ελένη Βαΐτσου. Οι δυο τους απολαμβάνουν μαζί τις μέρες τους, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησαν και ένα υπέροχο ταξίδι στο Λος Άντζελες (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το ζευγάρι προς το παρόν θέλει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ευτυχία τους δύσκολα κρύβεται.

Η Ελένη Βαΐτσου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Μπρούσκο», ενώ πιο πρόσφατα την είδαμε στην σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό και μάλιστα έχουν καταφέρει να τα βρουν ακόμα και στο θέμα της ηλικίας μιας και ο Νίκος Ηλιόπουλος, έχει γεννηθεί στις 19 Νοέμβρη του 1983 και άρα είναι 39 ετών, ενώ η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1986 και είνια 36 ετών.

Πηγή κεντρικών φωτογραφιών: Instagram @iliopoulos_nikos, @vaitsou_eleni

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας ασχολείται με το digital marketing και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz.

Συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Νίκος Ηλιόπουλος κατέχει, όπως έχουμε διαβάσει στην Espresso, τη θέση του head of digital της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας protothema.gr. Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στα έξι χρόνια που κατέχει τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος φοίτησε σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών.

Οι συνεργάτες τους έχουν να πουν για αυτόν μόνο τα καλύτερα, κάνοντας λόγο για έναν πανέξυπνο και τα ταλαντούχο επιχειρηματία, με απίθανο χιούμορ. Ο ίδιος είναι δαιμόνιος στις ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ και έχει επιτυχημένες συνεργασίες, ακόμη και σε κομματική εκστρατεία γνωστού πολιτικού.