Ελένη Βαϊτσου: Η πρώην ηθοποιός του Μπρούσκο πόζαρε ολόγυμνη μέσα στο νερό

Μοίρασε «εγκεφαλικά» στο διαδίκτυο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Βαϊτσου: Η πρώην ηθοποιός του Μπρούσκο πόζαρε ολόγυμνη μέσα στο νερό

«Εγκεφαλικά» στο διαδίκτυο μοίρασε η Ελένη Βαϊτσου η οποία τους αιφνιδίασε όλους, όταν δημοσίευσε φωτογραφία της ολόγυμνη μέσα από το νερό. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το Μπρούσκο «τρέλανε» κόσμο.

Μπορεί η ίδια να απέχει από το χώρο της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόσφατα, δημοσίευσε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της όπου πόζαρε χωρίς το μαγιό της μέσα στο ποτάμι όπου κολυμπούσε.

«You never know who's swimming naked until the tide goes out», έγραψε στη λεζάντα της και τα likes «έπεσαν» σαν την βροχή.

Ελένη Βαϊτσου Μπρούσκο γυμνή

Να σημειώσουμε πως, μια εξαιρετικά χαρμόσυνη είδηση κυκλοφόρησε για μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του ANT1,«Μπρούσκο», καθώς μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

Ελένη Βαϊτσου: Ατύχημα για την πρώην ηθοποιό του Μπρούσκο

Ένα ατύχημα είχε η αγαπημένη πρώην ηθοποιός του Μπρούσκο, Ελένη Βαϊτσου και την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια φωτογραφία, στην οποία μας έδειχνε το σημάδι που έχει στο σώμα της.

Η ηθοποιός, αγαπάει τα θαλάσσια σπορ και τώρα που οι ζέστες έχουν πιάσει για τα καλά στον ελεύθερο χρόνο της βρίσκεται στην παραλία.

Μάλιστα, στην παραλία είχε το ατύχημα. Συγκεκριμένα, η Ελένη Βαϊτσου, χτύπησε την ώρα που έκανε κωπηλασία με αποτέλεσμα να έχει έχει τεράστιο μώλωπα κάτω από τον ώμο της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και έγραψε «Πανάθεμα σε κωπηλασία».

Ελένη Βαϊτσου κωπηλασία ατύχημα

Να σημειώσουμε πως από τη νέα σεζόν, ένας ηθοποιός του Μπρούσκο μπαίνει στις 8 Λέξεις.