Βικτώρια Καρύδα: H ζωή της 5 χρόνια μετά τη δολοφονία του άντρα της - Η φωτογραφία με τα παιδιά της

Πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της και ο γιος της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την Βικτώρια Καρύδα την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks. Είχε καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με την ομορφιά της όσο και με το γεγονός πως είχε δυο παιδιά. Βέβαια, πριν την συμμετοχή της στο παιχνίδι, είχε κερδίσει στα Playmate τον τίτλο της αναπληρωματικής Super Star, ενώ το 2004, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Τουρισμός» και κέρδισε τον δεύτερο τίτλο. Αργότερα πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «Top Model International» στο Κίεβο κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο.

Το 2016 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή σε ένα εκκλησάκι της Μυκόνου ενώ ήδη είχαν αποκτήσει την κόρη και το γιο τους.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας», είχε εξομολογηθεί η Βικτώρια Καρύδα.

Δυο χρόνια μετά το γάμο τους, ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός έξω από το σπίτι τους έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε. Οι δράστες μετά από αρκετό καιρό εντοπίστηκαν και φυλακίστηκαν. Η απόφαση του Εφετείου ήταν ισόβια για τον εκτελεστή του συζύγου της - δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια μετά την απόφαση.

Η ζωή της Βικτώρια Καρύδα με τα παιδιά της 5 χρόνια μετά

Η Βικτώρια Καρύδα δεν ξεχνάει λεπτό τον άντρα που την έκανε ευτυχισμένη και με τον οποίο αγαπήθηκαν στο τέρμα. Έχει πατήσει ωστόσο ξανά στα πόδια της για τα παιδιά της. Τα δυο αγγελούδια που ήταν και οι καρποί του έρωτα τους.

Έχει ανέβει επίσης ξανά στις πασαρέλες, ενώ όλο τον ελεύθερο χρόνο της από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τον έχει αφιερώσει στην κόρη και το γιο της.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις μάλιστα που έκανε στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε και μια φωτογραφία τους αγκαλιά, δείχνοντας μας πόσο έχουν μεγαλώσει (δείτε πως ζει οικονομικά).

Βικτώρια Καρύδα παιδιά