«Why Stefanos? Why Stefanos?» - Η αντίδραση του Κασσελάκη μετά το νέο "άδειασμα" της Ανθής Βούλγαρη

Γιατί είναι εξαφανισμένος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Why Stefanos? Why Stefanos?» - Η αντίδραση του Κασσελάκη μετά το νέο

Το νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη θέλησαν να σχολιάσουν στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Κοινωνία Ώρα Mega, το πρωί της Παρασκευής 1/9, κατά το οποίο ο ίδιος απαντούσε στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε (δείτε το εδώ), με την Ανθή Βούλγαρη να παραπονιέται για το γεγονός πως προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά ο ίδιος δεν της σηκώνει το τηλέφωνο.

Το παράπονο της Ανθής Βούλγαρη και η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης έκανε καινούργιο βίντεο. Θυμάσαι χθες που σου είπα το παράπονό μου ότι δεν σηκώνει το τηλέφωνο και τα σχετικά; Δεν με πήρε ποτέ. Βγήκε και έκανε ένα καινούριο βίντεο. Why Stefanos? Why Stefanos? Προφανώς δεν είναι μόνο ένα το πλάσμα σαν τα κρύα τα νερά, που τον έχει πάρει τηλέφωνο. Είναι κι άλλα τα πλάσματα. Έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση για τον Κασσελάκη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Τα πάνω κάτω στο MEGA με πρωταγωνιστές Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη

Στη συνέχεια, μάλιστα, ανέφερε ξανά το παράπονό της στον καλεσμένο της, Πέτρο Παππά, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξήγησε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος και εκείνος αποκάλυψε τι έχει συμβεί και είναι "απών".

«Μίλησα μαζί του κ. Βούλγαρη για αυτό και συγκεκριμένα για εσάς, γιατί του είπα ότι θα έρθω εδώ. Μου είπε ότι αυτές τις ημέρες δέχεται χιλιάδες τηλεφωνήματα. Απαντά η εταιρία της κινητής που έχει αυτοματοποιημένα. Υπόσχεται να επανορθώσει και σε εσάς κ. Βούλγαρη άμεσα. Λυπάται πάρα πολύ γι' αυτό που συνέβη. Τον ενημέρωσα για ό,τι έχει γίνει. Λυπάται και θα επανορθώσει. Είναι εξαιρετικά ευγενής και με χαρά θα επανορθώσει», επισήμανε συγκεκριμένα ο Πέτρος Παππάς.