Τα πρώτα γενέθλια της Χριστίνας Κοντοβά μετά τον χωρισμό με τον Καλημέρη - Το δώρο που της έκανε η μικρή Ada

Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά την Πέμπτη 31 Αυγούστου είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε εντελώς διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη χρονιά, καθώς πλέον έχει δίπλα της την κόρη της, Ada, αλλά ο Τζώνη Καλημέρης είναι απών από τη ζωή της, καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή έξοδο).

Η διάσημη σχεδιάστρια ρούχων, λοιπόν, πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα για εκείνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Ικαρία, συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές, και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της από το νησί, με μπικίνι (δείτε εδώ τι είναι η μέθοδος της διαλειμματικής δίαιτας που ακολουθεί για να έχει αυτό το σώμα), για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που δέχθηκε, αλλά και για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την τροπή που έχει πάρει η ζωή της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά για τα γενέθλιά της και το δώρο της Ada

«Πως αισθάνεσαι που γίνεσαι 45?

-τυχερή!

Γιατί έφτασα τα 45, για τις εμπειρίες που έζησα, για όσα είδα, για όσους έχω, για όσα έχω, γιατί ακόμα ονειρεύομαι και για ότι θα έρθει! Ευχαριστώ για τις ευχές!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Λίγη ώρα αργότερα, δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία σε story, δείχνοντας το δώρο που της έκανε η μονάκριβη κόρη της. Μία ζωγραφιά με καρδούλες και πεταλούδες, η οποία πάνω έγραφε: «Σε αγαπώ μαμά», με την ίδια να "λιώνει".

Χριστίνα Κοντοβά γενέθλια δώρο Έιντα
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Οι διακοπές της χωρίς τη μικρή στο Μεξικό

Η Χριστίνα Κοντοβά αγαπάει πολύ τα ταξίδια και μάλιστα ενθουσιάζεται με τον ίδιο τρόπο είτε δει ένα εξωτικό και πολύ μακρινό προορισμό, είτε ένα μικρό χωριό σε κάποιο απομονωμένο σημείο της Ελλάδας.

Τελευταία παρέα της σε όλες αυτές τις εξορμήσεις, που σκαρώνει είναι η κορούλα της, η μικρή Έιντα, την οποία η σχεδιάστρια μόδας λατρεύει! Πρόσφατα λοιπόν, η Κοντοβά βρέθηκε στην Πάτμο με τη Σίσσυ Χρηστίδου και καλούς τους φίλους (δείτε εδώ την ιδιαίτερη σχέση της Έιντα με τον Καλημέρη).

Στη συνέχεια, η ίδια ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό χωρίς την κορούλα της, αλλά μία πολύ καλή της φίλη. Μέσα από αναρτήσεις, που έκανε η Κοντοβά στο instagram τη βλέπουμε να λάμπει και γεμίζει με μοναδικές εικόνες το καλοκαίρι της.