«Τι σόι συγγνώμη είναι αυτή, μετά από δύο σχεδόν χρόνια...» - Η απάντηση του Ζαραλίκου στην απολογία της Σάσας Σταμάτη μετά την ψυχολογική της κατάρρευση

«Έχω περάσει στη ζωή μου τέτοια περιπέτεια και έχω ζητήσει βοήθεια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάσα Σταμάτη βρίσκεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου πήγε για να ζητήσει βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη (δείτε εδώ την ανάρτησή της) και αφού επικοινώνησε με το Καλοκαίρι Yes από το κανάλι του OPEN, όπου εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη και ποια είναι η κατάστασή της, θέλησε να μιλήσει και για τα λάθη του παρελθόντος που έχει κάνει, ζητώντας δημόσια συγγνώμη σε όσους στεναχώρησε.

Μάλιστα, στάθηκε και στο περιστατικό που είχε λάβει χώρα σε θεατρική παράσταση την οποία διέκοψε μετά από δύο χρόνια (δείτε εδώ την απολογία της).

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος βρισκόταν πίσω από εκείνη την παράσταση, ακούγοντας τα λόγια της, έδωσε την δική του απάντηση μέσα από την ίδια εκπομπή το πρωί της Παρασκευής 1 Αυγούστου.

Η απάντηση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στη συγγνώμη της Σάσας Σταμάτη

«Δεν νομίζω ότι είδα τη συγγνώμη, όπως αυτή που περιγράφετε εσείς. Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους ηθοποιούς, όχι από εμένα. Μόνος μου έπαιζα. Επίσης, το βασικότερο, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές. Όποιος πάει στο θέατρο, ξέρει ότι όταν κάτι γίνεται και χαλάς την παράσταση, κυρίως προσβάλλεις τους θεατές. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι σόι συγγνώμη είναι αυτή, μετά από δύο σχεδόν χρόνια. Να είναι καλά η γυναίκα, ελπίζω να ισορροπήσει μέσα της με ό,τι την έχει ταράξει», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η συγγνώμη της έχει να κάνει με την ψυχολογική της κατάσταση και την επίδραση που έχει η νοσηλεία της, δήλωσε: «Δεν θα έκανα ποτέ τέτοιου είδους σύνδεση για κανένα άνθρωπο. Τέτοιου είδους θέματα είναι πάρα πολύ σεβαστά. Δεν νομίζω ότι πρέπει να συζητιούνται δημόσια, είναι ευαίσθητα δεδομένα. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να τα δημοσιοποιήσει, δικαίωμά του. Εγώ αποφεύγω να παίρνω θέση σε τέτοια σοβαρά ζητήματα. Για τέτοια θέματα καλό είναι να μιλάνε οι ειδικοί, όχι ο καθένας. Γι' αυτό σας λέω, ελπίζω πραγματικά, αν έχει τέτοια θέματα μέσα της, να τα λύσει. εγώ έχω περάσει στη ζωή μου τέτοια περιπέτεια και έχω ζητήσει βοήθεια και έχω βοηθηθεί. Είμαι υπέρ του να πηγαίνουν οι άνθρωποι να ζητάνε βοήθεια για τέτοια θέματα, όμως αυτό δεν συνδέεται καθόλου και πουθενά με αυτό που έγινε στο θέατρο».