Πανζουρλισμός με την στραφταλιζέ ολόσωμη φόρμα της Βίκυς Καγιά στο Φεστιβάλ Βενετίας - Έδενε σαν γραβάτα γύρω από το στήθος της

Όλα τα βλέμματα πάνω της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Καγιά
Instagram / Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά αφού επέστρεψε από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο (δείτε εδώ τις βόλτες στο σκάφος μόνο με τα παιδιά της), πέταξε με προορισμό την Βενετία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιείται εκεί για λίγες μόνο ημέρες, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ταξιδεύει και τους ακόλουθούς της με τις αναρτήσεις της.

Την Πέμπτη 31/8 μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της, δείχνοντας το look της στο κόκκινο χαλί και στα σχόλια ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων, με το κοινό να την αποθεώνει.

Δείτε επίσης: Διώροφη με μεγάλες τζαμαρίες & θυμίζει νεοϋορκέζικο loft - H υπερσύγχρονη μονοκατοικία της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στη Βούλα

Πανζουρλισμός με την ολόσωμη φόρμα της Βίκυς Καγιά στο Φεστιβάλ Βενετίας

Με τα μαλλιά της πιασμένα σε sleek κότσο, γήινο μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια και μία ολόσωμη φόρμα με την πλάτη της όλη έξω και το μπούστο να στέκεται σαν γραβάτα γύρω από το στήθος, όλοι παραμιλούσαν! Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πιο ψηλές της γόβες, ενώ όσον αφορά στα κοσμήματα, δεν θέλησε να παραφορτώσει το σύνολό της, αφού η φόρμα στραφτάλιζε ολόκληρη, επομένως φόρεσε μονάχα ένα βραχιόλι και στα χέρια της κρατούσε ένα διακριτικό τσαντάκι.

Τι φόρεσε το πρώτο της βράδυ στην Ιταλική πόλη

Το πρώτο βράδυ της εκεί έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα lingerie φόρεμα, σε κίτρινη απόχρωση, με μαύρη δαντέλα στο μπούστο, στα πλευρά και στο τελείωμά του. Το συνδύασε με μαύρες γόβες και πολύ διακριτικά αξεσουάρ, ενώ είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά και σπαστά. Μάλιστα, το μακιγιάζ της ήταν τόσο ελαφρύ που φαινόταν άβαφη!

Δείτε επίσης: Καταναλώνει περίπου 1.450 θερμίδες την ημέρα και τρώει κάθε 3 ώρες - Τα 2 tips της Βίκυς Καγιά για μην παίρνει κιλά

Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια που ακολούθησαν, όπως είναι φυσικό, ήταν πολυάριθμα και όλοι την αποθέωναν για το look της.