«Τώρα εξηγούνται κάποια πράγματα...» - Η αποκάλυψη της Χρυσηίδας Δημουλίδου μετά την ψυχολογική κατάρρευση της Σάσας Σταμάτη

«Δεν ξέρω αν ακόμα την έχουν διαγραμμένη από το ΕΣΗΕΑ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάσα Σταμάτη λίγο μετά την αποκάλυψη για την επίσκεψή της στην ψυχιατρική πτέρυγα του Θριάσιου νοσοκομείου, μίλησε στο Καλοκαίρι Yes, ζητώντας συγγνώμη για ένα περιστατικό που είχε λάβει χώρα δύο χρόνια πριν, όπου η ίδια διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, λοιπόν, ακούγοντας τα λόγια της, θέλησε να σχολιάσει την απολογία αυτή μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ευχόμενη στη δημοσιογράφο να αποκτήσει ξανά την θέση της στην ΕΣΗΕΑ.

Η ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου για την Σάσα Σταμάτη μετά τη δημόσια συγγνώμη της

«H ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ – Πάρα πολύ σημαντικά όσα λέει η Σάσα Σταμάτη και πρέπει να τα διαβάσουμε με αγάπη και κατανόηση.

Τώρα εξηγούνται κάποια πράγματα τα οποία φυσικά δεν γνωρίζαμε διότι δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια και το γεγονός ότι τα δημοσιοποιεί είναι προς μεγάλη τιμή της. Δεν ξέρω αν ακόμα την έχουν διαγραμμένη από το ΕΣΗΕΑ όμως θα πρέπει να την δεχτούν ξανά γιατί ως δημοσιογράφος είναι πολύ καλή απλά η κοπέλα είχε προβλήματα με την υγεία της»

Χρυσηίδα Δημουλίδου για Σάσα Σταμάτη

Η απάντηση του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος βρισκόταν πίσω από εκείνη την παράσταση, ακούγοντας τα λόγια της, έδωσε την δική του απάντηση μέσα από την ίδια εκπομπή το πρωί της Παρασκευής 1 Αυγούστου.

«Δεν νομίζω ότι είδα τη συγγνώμη, όπως αυτή που περιγράφετε εσείς. Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους ηθοποιούς, όχι από εμένα. Μόνος μου έπαιζα. Επίσης, το βασικότερο, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές. Όποιος πάει στο θέατρο, ξέρει ότι όταν κάτι γίνεται και χαλάς την παράσταση, κυρίως προσβάλλεις τους θεατές. Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι σόι συγγνώμη είναι αυτή, μετά από δύο σχεδόν χρόνια. Να είναι καλά η γυναίκα, ελπίζω να ισορροπήσει μέσα της με ό,τι την έχει ταράξει», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η συγγνώμη της έχει να κάνει με την ψυχολογική της κατάσταση και την επίδραση που έχει η νοσηλεία της, δήλωσε: «Δεν θα έκανα ποτέ τέτοιου είδους σύνδεση για κανένα άνθρωπο. Τέτοιου είδους θέματα είναι πάρα πολύ σεβαστά. Δεν νομίζω ότι πρέπει να συζητιούνται δημόσια, είναι ευαίσθητα δεδομένα. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να τα δημοσιοποιήσει, δικαίωμά του. Εγώ αποφεύγω να παίρνω θέση σε τέτοια σοβαρά ζητήματα. Για τέτοια θέματα καλό είναι να μιλάνε οι ειδικοί, όχι ο καθένας. Γι' αυτό σας λέω, ελπίζω πραγματικά, αν έχει τέτοια θέματα μέσα της, να τα λύσει. εγώ έχω περάσει στη ζωή μου τέτοια περιπέτεια και έχω ζητήσει βοήθεια και έχω βοηθηθεί. Είμαι υπέρ του να πηγαίνουν οι άνθρωποι να ζητάνε βοήθεια για τέτοια θέματα, όμως αυτό δεν συνδέεται καθόλου και πουθενά με αυτό που έγινε στο θέατρο».