Ξεχωριστές ευχές για τη γιορτή της κόρης τους - Οι αναρτήσεις της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά

Όσα έγραψαν για τη μικρή Θάλεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζέτα Δούκα πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε και επίσημα τις καλοκαιρινές διακοπές της (δείτε εδώ τις αναρτήσεις της με μαγιό) και πλέον βρίσκεται στην Αθήνα με τις προσωπικές τις υποχρεώσεις και του παιδιού της να έχουν ξεκινήσει.

Η Παρασκευή 1/9 αποτελεί μάλιστα μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη και την οικογένειά της μιας και η μονάκριβη κόρης της ηθοποιού και του Μιχάλη Χατζηαντωνά έχει τη γιορτή της με τους δύο να της εύχονται μέσα από το instagram.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός ευχήθηκε για τη γιορτή της μικρής Θάλειας, με ένα post από τις κοινές τους διακοπές στην Αστυπάλαια και ο πατέρας της με μία εξίσου καλοκαιρινή φωτογραφία από την παραλία της Παλαιοχώρας στην Κρήτη.

Οι ευχές της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά για τη γιορτή της κόρης τους

«Η γιορτή σου είναι την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, που σηματοδοτεί πάντα την αρχή μιας νέας εποχής.
Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού εσύ Θάλειά μου, είσαι και θα είσαι πάντοτε η αρχή της εποχής μου σαν μητέρα.
Σ αγαπώ όσο το απέραντο σύμπαν!

Να γελάς ψυχή μου, να γελάς και να είσαι ευτυχισμένη», έγραψε η Ζέτα Δούκα.

«Αγάπη μου Θάλεια μου, εύχομαι από την καρδιά μου να είσαι χαρούμενη , τυχερή , υγιής , ευλογημένη και να αγαπάς ότι για εσένα έχει αξία!!!
Χρόνια πολλά και καλά», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς.

Οι δηλώσεις της Δούκα για τον γάμο και την ονοματοδοσία της κόρης της

«Δεν παντρεύτηκα και ούτε θα παντρευτώ. Γιατί να παντρευτώ; Ούτε σύμφωνο συμβίωσης κάναμε γιατί είδαμε ότι δεν έχει καμία σημασία. Αναγνωρίσαμε το παιδί και κάναμε ονοματοδοσία. Απλώς πήγαμε και οι δυο μαζί. Αυτή είναι η διαφορά. Αν είσαι παντρεμένος μπορεί να πάει μόνο ο πατέρας. Αν δεν είσαι πρέπει να πάνε και οι δυο. Έχω φορέσει νυφικά. Δεν μου έχει έρθει ποτέ να θέλω να φορέσω το νυφικό. Και ο Μιχάλης το ίδιο είναι, εμείς είμαστε δεμένοι μια ζωή δεν χρειαζόμαστε καμία εκκλησία και καμία υπογραφή ούτε σε Δημαρχείο ούτε πουθενά για να δεθούμε, να θεωρήσουμε ότι είμαστε συνδεδεμένοι.

Με την θρησκεία δεν τα πάω πολύ καλά. Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία ότι είναι κάτι που μπορεί να προάγει το μυαλό σου. Πιστεύω πάρα πολύ στην ενέργεια, στην αγάπη, στο υπερβατικό που μπορεί να λέγεται αέρας, χώμα, Θεός, ούτε ή αλλιώς όλοι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της 4 χρόνια πριν.