Βόλτες στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης με το μωρό της - Το βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου με τα πατουσάκια της κόρης της

Συνεχίζονται η διακοπές για τη νέα μαμά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την τηλεοπτική της καριέρα, τα άγχη και την αλλαγή στη ζωή μετά την κόρη της (δείτε την εδώ), αποκάλυψε πως ετοίμαζε βαλίτσες για λίγες ακόμη ημέρες διακοπών, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το μέρος στο οποίο θα περνούσε το τέλος του καλοκαιριού.

Μέσα από τα story της, όμως, αργότερα, αποκάλυψε πως βρίσκεται με την κόρη της στη Σαντορίνη, κάνοντας βόλτες στα στενά και στις παραλίες του νησιού την ώρα που ο ήλιος έδυε. Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία έδειχνε τις μικρές πατούσες της μπέμπας της, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν".

Και ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεπρόβαλε και ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια του μωρού, το οποίο κρατούσε στο χέρι της η περήφανη μανούλα, όσο η μικρή την έπιανε από το δάχτυλο (δείτε εδώ το όνομα που θα της δώσουν).

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της στη Σαντορίνη

Ιωάννα Μαλέσκου κόρη Σαντορίνη
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου Σαντορίνη
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Βίντεο από το παιδικό δωμάτιο της μπέμπας στο σπίτι τους στην Αθήνα

Tην Παρασκευή 4/8 η τρυφερή μανούλα έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στα social media, καθώς αυτή τη φορά μας έδειξε με ένα βίντεο τις λεπτομέρειες από το παιδικό δωμάτιο, αλλά και κάποιες στιγμές με την κορούλα της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το υπόλοιπο σπίτι).

«Σε έφερε «ο πελαργός» και από όταν εσύ ήρθες στη «γη», εγώ πετάω στα «σύννεφα». Αυτή είναι η ιδέα και το θέμα της διακόσμησης στο παιδικό μας δωμάτιο. Και ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να γίνει η επιθυμία μου, ονειρεμένη πραγματικότητα.
«Αυτή είναι η φωλίτσα μας, μικρούλα μου»», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.