Στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη - Στα γραφεία του Open λίγο πριν την πρεμιέρα της μαζί με τον Κοκλώνη

Η κοινή φωτογραφία τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elenitsolaki - nkoklonis - Instagram
elenitsolaki - nkoklonis - Instagram

Η αποχώρηση της Μπέττυ Μαγγίρα από το Open φέρνει στην καθημερινή και πρωινή ζώνη του σταθμού την Ελένη Τσολάκη, η οποία μέχρι πέρυσι είχε το τιμόνι της παρουσίασης του Πρωινού στο Σαββατοκύριακο.

Λίγον πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της παρουσιάστριας με την ανανεωμένη της ομάδα (δείτε την εδώ) είναι σε φάση ετοιμασιών και συσκέψεων με το σταθμό, τους συνεργάτες της, που θα την πλαισιώνουν στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Η κοινή φωτογραφία του Νίκου Κοκλώνη με την Ελένη Τσολάκη

Στο πλευρό της Τσολάκη θα βρίσκεται και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έχει αναλάβει μέσω της εταιρείας του ''Barking Well' το ψυχαγωγικό κομμάτι του Open. Οι δύο τους λοιπόν με μία κοινή ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή 1/9 έκαναν γνωστό, πως είναι έτοιμοι!

Τσολάκη - Κοκλώνης

Οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις Φραγκάκη & Κωνσταντάρα για την αποχώρηση από την Τσολάκη

Είναι γνωστό, πως η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ θα έχει πολλές αλλαγές, στην ομάδα, στην ώρα, στο όνομα του προγράμματος, ωστόσο η παρουσιάστρια θα είναι πιο φρέσκια από ποτέ στη θέση της.

Μέσα από ανάρτηση της Φαίης είδαμε, πως στο πάνελ της θα είναι μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαρία Φραγκάκη, δύο άτομα από την παλιά ομάδα της Ελένης Τσολάκη (δείτε εδώ ποιο πρόσωπό από το πάνελ της Φαίης πήγε στην Τσολάκη).

Την Τετάρτη 30/8 η κάμερα του Kαλοκαίρι Yes προσέγγισε τη Φραγκάκη και τον Κωνσταντάρα έξω από το νέο τους στούντιο, με τους δύο ωστόσο να είναι πολύ φειδωλοί στις δηλώσεις τους, πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση από κανάλι.