Από τις πίστες του Survivor All Star στην πολιτική - Η ανακοίνωση της Αφροδίτης Σκαφίδα για την υποψηφιότητά της στις εκλογές

Ακολουθεί τα βήματα του Σάκη Κατσούλη και του Άρη Σοϊλέδη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Από τις πίστες του Survivor All Star στην πολιτική - Η ανακοίνωση της Αφροδίτης Σκαφίδα για την υποψηφιότητά της στις εκλογές

Η Αφροδίτη Σκαφίδα μετά την αποβολή της από το Survivor All Star έχει αποφασίσει να τα αφήσει όλα πίσω της (δείτε εδώ τι αποκάλυψε τόσους μήνες μετά για την πρόωρη αποχώρησή της) και να δοκιμαστεί σε νέες καταστάσεις. Γι' αυτό και αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έθεσε υποψηφιότητα για το Νότιο Τομέα Αθηνών και ειδικότερα τη Γλυφάδα, με την παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου και το ανακοίνωσε την Πέμπτη 31/8 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανακοίνωση της Αφροδίτης Σκαφίδα για την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος στο δήμο Γλυφάδας με το συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γλυφάδα και σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα επιστήμης και φυσικής αγωγής (ΤΕΦΑΑ). Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το άλμα επί κοντώ. Η αγάπη και το πάθος μου για τον αθλητισμό με οδήγησε στην κορυφή, κατακτώντας πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά, ενώ παράλληλα είχα την τιμή να συμμετάσχω και σε δύο Ολυμπιάδες το 2004 και το 2008.

Ως αθλήτρια, έχω διακριθεί Κατέχοντάς οκτώ πανελλήνια ρεκόρ. Έχω κατακτήσει χάλκινο σε μεσογειακούς την 8η Θέση σε πανευρωπαϊκούς και ένα χάλκινο σε παγκόσμιο κύπελλο, μετάλλια σε Πανελλήνιους Αγώνες με αποκορύφωμα την συμμετοχή μου σε δύο Ολυμπιάδες

Η εμπειρία μου στον αθλητισμό μου έδωσε τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να κυνηγάω τους στόχους μου. Έμαθα από παιδί να εργάζομαι σκληρά, να μην τα παρατάω ποτέ, να ξεπερνώ τα όρια μου και να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις με θετική διάθεση, με επιμονή και υπομονή.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αθλητισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων. Μέσα από τον αθλητισμό, οι νέοι μπορούν να αναπτύξουν τις φυσικές και ψυχικές τους ικανότητες, να καλλιεργήσουν αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία και η ευγενής άμιλλα, και να δημιουργήσουν ισχυρές φιλίες.

Εφόσον μου δώσετε την ευκαιρία να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος, θα εργαστώ για να ενισχύσω την αθλητιστική δραστηριότητα στη Γλυφάδα. Στόχος μου είναι να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες για τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Η Γλυφάδα είναι μια πόλη με μεγάλη δυναμική. Έχει ταλέντο και έχει όρεξη για δουλειά. Εάν όλοι εργαστούμε μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη Γλυφάδα μας μια ακόμα καλύτερη πόλη για να ζούμε, να εργαζόμαστε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Σας καλώ λοιπόν να μου δώσετε την ευκαιρία να υπηρετήσω την πόλη μας και να συμβάλλω στη δημιουργία μιας καλύτερης Γλυφάδας για όλους.

Με εκτίμηση,
Αφροδίτη Σκαφίδα,
Αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ
Δήμος Γλυφάδας»