«Η αλήθεια είναι ότι...» - Η Αφροδίτη Σκαφίδα "έσπασε" τη σιωπή της για την αποβολή της από το Survivor All Star

Μήνες μετά το ατυχές συμβάν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η αλήθεια είναι ότι...» - Η Αφροδίτη Σκαφίδα

Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, βγήκε το πρωί της Πέμπτης 31/8 η Αφροδίτη Σκαφίδα, η παίκτρια του Survivor All Star η οποία αποβλήθηκε από το παιχνίδι, καθώς διέρρευσε βίντεο με την ίδια την ώρα που έτρωγε φαγητά που της προσέφεραν οι locals (δείτε το εδώ).

Η ίδια δεν είχε παραχωρήσει καμία συνέντευξη μετά την αποβολή της και επέλεξε να τα αφήσει όλα στο παρελθόν, ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει "ανοιχτά" για όλα όσα συνέβησαν, τονίζοντας πως πλέον δεν θα ήθελε να μπει ξανά στο ριάλιτι, ενώ έκανε λόγο μέχρι και για bullying από άλλους παίκτες.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Σκαφίδα για πρώτη φορά μετά την αποβολή της από το Survivor All Star

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το ξαναέκανα. Ο λόγος που μπήκα ήταν ξεκάθαρα γιατί ξεκινάω έναν σύλλογο στίβου στη Γλυφάδα, τον οποίο θέλω και να βοηθήσω οικονομικά. Γι' αυτό τον λόγο μπήκα στο Survivor All Star. Έχω πάρει αυτό που ήθελα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε θέλω να προχωρήσω με το να βοηθάω παιδάκια...», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τα πιο πολλά παιδιά αντιμετωπίσαμε bullying. Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, οπότε προσπαθεί ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί "να σου πάρει τον τσαμπουκά". Από εκεί και πέρα θα φανεί πόσο δυνατή προσωπικότητα είσαι. Η επιβίωση δεν έχει να κάνει μόνο με το φαγητό. Δεν αφήνεις περιθώριο σε κάποιους να το κάνουν αυτό, απλά κάποιοι άνθρωποι παίρνουν από μόνοι τους την ευκαιρία να κάνουν bullying».

Όσον αφορά στο γεγονός πως έφαγε από local, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι και ό,τι έγινε, έγινε. Η ζωή προχωράει».

Δείτε επίσης: Μαυρισμένοι και τρελά ερωτευμένοι στα Κύθηρα - Η σπάνια φωτογραφία της Αφροδίτης Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα

Πόσα λεφτά έβγαλε από το παιχνίδι

Ο κάθε παίκτης λάμβανε την εβδομάδα 5.000 ευρώ, επομένως με πρόχειρους υπολογισμούς η Αφροδίτη για τον καιρό που έκατσε στον Άγιο Δομίνικο πήρε το ποσό των 70.000 ευρώ! Not bad...