Στιγμές ευτυχίας για την Κελεκίδου & τον Κουρκούλη - Στο κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής με τα παιδιά τους

Τα ''έσπασαν'' στα μπουζούκια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου έχουν φέρει στη ζωή δύο παιδιά, τα οποία αποτελούν προτεραιότητα για εκείνους όλα αυτά τα χρόνια και ίσως το καλύτερο μέλλον τους να ήταν και ο λόγος, που μετανάστευσαν για κάποια χρόνια στην Αυστραλία.

Σήμερα η οικογένεια ζει στην Ελλάδα με τα παιδιά τους να μεγαλώνουν στον τόπο καταγωγής τους. Ο Θάνος - Ραφαήλ και η Ελπινίκη μπορεί να πηγαίνουν ακόμα σχολείο, ωστόσο την Κυριακή 30/8 απόλαυσαν τον μπαμπά τους στη σκηνή.

Δείτε επίσης: Θα είναι τα παιδιά τους παρανυφάκια - Παντρεύονται μετά από 20 χρόνια Κουρκούλης & Κελεκίδου

Με μία ανάρτηση, που έκανε τη Δευτέρα 1/9 η Κέλλυ Κελεκίδου στο instagram έδειξε πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στο γιο της για τα γενέθλια του και στην κόρη της για τη γιορτή της.

Η ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου με τα παιδιά της

«Η ζωή μου όλη..
Χρόνια πολλά @_.rafkou._
Χρόνια πολλά Ελπινίκη μου
Και φυσικά το κάψαμε που αλλού. Στον μπαμπά μας», έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Ο απίστευτο περιστατικό του Κουρκούλη στη σκηνή

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης στο Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 27/6 με τον τραγουδιστή να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή και την οικογένειά του αλλά και για την καριέρα του.

«Έχω καεί, έχω πνιγεί, έχω φάει λάσπες! Εγώ τότε με το παίζεις με τη φλόγα αντί να έρθει η φωτιά πρώτα και μετά εγώ για να γίνει το εφέ, βγαίνω εγώ και έρχεται η φωτιά και με καίει. Κάηκα κανονικά, είχε κόσμο, είχε κανάλια, κόσμο...συνέχισα να τραγουδάω καμένος, είχε πάθει έγκαυμα τρίτου βαθμού στη δεξιά μου πλευρά. Έφυγα από τι σκηνή και βάζω το κεφάλι μου μέσα στον κουβά με τον πάγο, που είχαμε για τα ποτά και έτσι προκάλεσα δεύτερο έγκαυμα, για να ανακουφιστώ», είπε ο Νίκος Κουρκούλης.