Πόζαρε γυμνός στο instagram ο Άγγελος Μπράτης - Χωρίς κανένα απολύτως ρούχο πάνω του

Αποκαλυπτικός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αν ανατρέξει κανείς στο λογαριασμό, που διατηρεί ο Άγγελος Μπράτης στο instagram θα δει φωτογραφίες από τα ρούχα, που ο ίδιος δημιουργεί φορεμένα από μοντέλα αλλά και αναρτήσεις από την προσωπική του ζωή.

Το καλοκαίρι του σχεδιαστή ήταν γεμάτο από ελληνικές θάλασσες, ήλιο και την παρέα, που εκείνος είχε επιλέξει. Πρόσφατα μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης δημοσίευσε στα stories του μια throback, καλοκαιρινή φωτογραφία του.

Η αποκαλυπτική φωτογραφία του Άγγελου Μπράτη

Στη πόρτα ενός σπιτιού, όπως βλέπουμε πόζαρε ο Άγγελος Μπράτης εντελώς αποκαλυπτικός, αφού δε φορούσε τίποτα πάνω του, καλύπτοντας τα οπίσθιά του με ένα ζωγραφισμένο ήλιο (δείτε εδώ το λόγο που νοσηλεύτηκε πριν από λίγους μήνες).

Μπράτης

Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11 ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον κράτησαν μακριά από τον φετινό κύκλο του GNTM, την κατάθλιψη που πέρασε την πρώτη σεζόν του ριάλιτι αλλά και το μπούλινγκ που υποστηρίζει πως βίωσε εκεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Κατ’ αρχάς άλλαξε όλη η επιτροπή, επομένως άλλαξα κι εγώ. Όμως, εγώ ήδη από την τέταρτη σεζόν έλεγα ότι δε θέλω να συνεχίσω. Είχα βαρεθεί το ίδιο project».

Για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί μπούλινγκ,: «Η Ηλιάνα ήταν εξαιρετική στη δουλειά της, δεν κατάλαβα τίποτα. Το καταλαβαίνω όμως γιατί κι εγώ τον πρώτο χρόνο περνούσα κατάθλιψη, δεν έλεγα σε κανέναν τι μου συμβαίνει».