«Είχα προβλήματα ύπνου! Είχα να κοιμηθώ 3 μήνες» - Το νέο ξεκαθάρισμα της Σταμάτη για την ψυχική της κατάσταση

Η κατάθεση ψυχής της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Σάσα Σταμάτη έκανε μια ανάρτηση στα social media με την οποία θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα σχετικά με τους ανθρώπους, που δίνουν μάχη με ζητήματα ψυχικής υγείας, καθώς η ίδια επισκέφτηκε το ψυχιατρικό τμήμα του Θριασίου (δείτε εδώ).

Χωρίς λοιπόν η ίδια να ξεκαθαρίζει τους λόγους, που οδηγήθηκε στο εν λόγω τμήμα νοσοκομείου, ειπώθηκαν και γράφθηκαν πολλά για τη δημοσιογράφο. Η ίδια λοιπόν έδωσε τέλος στην παραπληροφόρηση δίνοντας την πρώτη της συνέντευξη (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια, την Παρασκευή (1/9) μίλησε στο Live news αυτή τη φορά σε μία κατάθεση ψυχής, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες τόσο για τον εαυτό της, όσο και για τον πατέρα της, που έπασχε από μανιοκατάθλιψη.

Η εξομολόγηση της Σάσας Σταμάτη για την ψυχική της κατάσταση

«Τώρα είμαι στα καλύτερά μου γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτό το outing. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν ξεκίνησα να έχω προβλήματα ύπνου. Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες, οπότε κάτι έπρεπε να γίνει. Τότε ξεκίνησα να πάω σε κάποιον ψυχίατρο, να ζητήσω βοήθεια για να μπορώ να κοιμηθώ, γιατί αν δεν κοιμηθείς πόσο θα αντέξεις;

Τότε είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν, δεν δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν τα βράδια γιατί εγώ είχα συνηθίσει άλλα ωράρια ως δημοσιογράφος. Ξεκινήσαμε με τον ύπνο, το έφτιαξα και παράλληλα ξεκίνησα και ψυχολόγο. Έκανα πολλές αλλαγές σε γιατρούς γιατί πρέπει να βρεις κάποιον να κουμπώσεις, γιατί υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε γιατρό και να σε κάνει φυτό.

Ένα πρωί ξύπνησα και είχα μουδιάσει, πονούσε το κεφάλι μου και είχα ταχυπαλμίες. Ξεκίνησα να πάω στο Θριάσιο με τις πιτζάμες. Ο καρδιολόγος μου είπε ότι έχω ταχυπαλμίες και στη συνέχεια μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα. Μετά ξαναπήγα ένα βράδυ είχα ταχυπαλμίες, με είδε η γιατρός μου λέει έχει πολύ άγχος πρέπει να χαλαρώσεις. Πήγα ξανά πρόσφατα γιατί είχα στο στήθος ένα βάρος», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη.

Η αποκάλυψη της Χρυσηίδας Δημουλίδου για τη Σταμάτη

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, λοιπόν, ακούγοντας τα λόγια της Σταμάτη θέλησε να σχολιάσει την απολογία αυτή μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ευχόμενη στη δημοσιογράφο να αποκτήσει ξανά την θέση της στην ΕΣΗΕΑ.

«H ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ – Πάρα πολύ σημαντικά όσα λέει η Σάσα Σταμάτη και πρέπει να τα διαβάσουμε με αγάπη και κατανόηση.

Τώρα εξηγούνται κάποια πράγματα τα οποία φυσικά δεν γνωρίζαμε διότι δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια και το γεγονός ότι τα δημοσιοποιεί είναι προς μεγάλη τιμή της. Δεν ξέρω αν ακόμα την έχουν διαγραμμένη από το ΕΣΗΕΑ όμως θα πρέπει να την δεχτούν ξανά γιατί ως δημοσιογράφος είναι πολύ καλή απλά η κοπέλα είχε προβλήματα με την υγεία της»

Χρυσηίδα Δημουλίδου για Σάσα Σταμάτη