Με αφέλειες, φτερά στο κεφάλι και έντονη φράντζα - Οι αλλαγές της Καίτης Γαρμπή από το 2005 μέχρι σήμερα

18 χρόνια πριν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καίτη Γαρμπή στα χρόνια, που είναι γνωστή ευρύ κοινό μέσα από την καριέρα, που έχει χαράξει στη μουσική και στο ελληνικό τραγούδι έχει τολμήσει πολλές - εκκεντρικές και μη - εμφανίσεις σε εμφανίσεις και φωτογραφήσεις της.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της πολλές, τόσο σε χρώματα, όσο και σε χτενίσματα και στα μήκη, που τα έχει κόψει. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 1/9 η Καίτη Γαρμπή αποφάσισε να μας δείξει μερικά από αυτά στο instagram.

Δείτε επίσης: Ακομπλεξάριστη η Καίτη Γαρμπή - Φωτογραφίζεται άφαβη στα 62 της χρόνια

Με μία σειρά από φωτογραφίες, που δημοσίευσε η τραγουδίστρια από το 2005 μας θύμισε την Καίτη Γαρμπή πριν από 18 χρόνια αλλά και το ταλέντο του Τρύφωνα Σαμαρά, αφού είχε εμπιστευτεί τα χέρια του για τα μαλλιά της.

Φωτογραφίες της Καίτης Γαρμπή από το 2005

«2005, 18 ολόκληρα χρόνια πίσω…
Φωτογράφηση για το ημερολόγιο του Τρύφωνα, την εποχή που δοκιμάζαμε και κάναμε όμορφα πράγματα!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

To σχόλιο για τις άφιλτρες φωτογραφίες που δημοσιεύει

Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή και αναφέρθηκε στην εικόνα της, η οποία μπορεί να αλλάζει συνεχώς όσο μεγαλώνει, αλλά και για την εμμονή που έχουν πολλοί διάσημοι, και μη, με αυτή, προσπαθώντας να κρύψουν την ηλικία τους με φίλτρα και διάφορες επεξεργασίες στις φωτογραφίες τους στα social media.

«Δεν είμαι εμμονική με την καριέρα, για αυτό και δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο κι υποστηρικτικό για τη δουλειά μου. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, κάνω ανθρώπινες. Έχω πολύ λίγους στενούς φίλους κι αυτή είναι η μόνιμη παρέα μας. Ίσως μεταξύ άλλων, η θέση αυτή να ενισχύει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου» ανέφερε σε πρώτο επίπεδο η ίδια.

Και πρόσθεσε: «Είμαι αληθινή πάντα, δεν επιδιώκω να είμαι αρεστή σε όλους και υποστηρίζω τα θέλω μου και ό,τι θεωρώ δίκαιο και σωστό».

Όσον αφορά στις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς επεξεργασία, δήλωσε: «Χρησιμοποιώντας φίλτρα το πρωί που ξυπνάω και είμαι άβαφη είναι σαν να θέλω να κοροϊδέψω τον κόσμο πως μοιάζω με 30χρονη. Ωραία. Και μετά να με δουν έξω που κυκλοφορώ όλη μέρα και να πάθουν σοκ; Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής κι έτσι έχω κερδίσει και κάποια "καλέ, η τηλεόραση σας αδικεί, από κοντά είστε κούκλα"».