«Την επόμενη φορά λοιπόν που...» - Η μακροσκελής ανάρτηση της Κιουρτσάκη ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από ένα μήνα η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη γέννησε και έφερε στον κόσμο στο πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι (δείτε εδώ τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο).

Η Όλγα βιώνει μια πολύ ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη περίοδο. Συχνά μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στα social media δημοσιεύει φωτογραφίες και αναρτήσεις από με τα συναισθήματα της από το ταξίδι της μητρότητας.

Την Παρασκευή 1/9 η Κιουρτσάκη έκανε μια νέα ανάρτηση στο instagram με την κορούλα της, που έχει κλείσει πια τον ένα μήνα με την ίδια να περιγράφει όλες τις πτυχές, που της έχει βγάλει η μικρή με το νέο της ρόλο ως μητέρα.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη για τη μητρότητα

«Σας ευχόμαστε καλό μήνα με την νεραϊδούλα μου μαζί!!!

Ποτέ δεν θα είμαι η τέλεια μαμά.

Είμαι μια μαμά που απογοητεύεται όταν θα έπρεπε να είμαι πιο υπομονετική.
Είμαι μαμά που κάνει λάθη και μετά τα ξανακάνει.
Είμαι μια μαμά που ακούω όταν θα έπρεπε να μιλήσω, να μιλήσω ενώ έπρεπε να έχω ακούσει και να έχω κάνει μια ήδη κακή κατάσταση χειρότερη.
Είμαι μια μαμά που είμαι εξαντλημένη, ανήσυχη και συγκλονισμένη περισσότερες φορές από όσες μπορώ να μετρήσω.

Είμαι μια μαμά που δεν έχει όλες τις απαντήσεις.
Είμαι μια ατελής μαμά που πάντα θα πηγαίνω στο κρεβάτι προσευχόμενη να έκανα το σωστό για το παιδί μου.
Είμαι μια ατελής μαμά που αγαπάω το παιδί μου με όλη μου την καρδιά.
Είμαι μια ατελής μαμά γεμάτη ελαττώματα, αλλά πάντα θα συνεχίζω να προσπαθώ.

Ποτέ δεν θα είμαι η τέλεια μαμά γιατί δεν υπάρχουν τέλειες μαμάδες και η μητρότητα δεν έρχεται με οδηγίες χρήσης κάθε μέρα μαθαίνεις καινούργια πράγματα και για σένα και για το παιδί σου.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα νιώσεις τύψεις και ενοχές σκέψου ότι στα μάτια του παιδιού σου είσαι τέλεια και μοναδική μαμά κι ας μην τα κανείς πάντα όλα σωστά!!!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη

Οι πρώτες δηλώσεις της Δημητρίου για την γέννηση της εγγονής της

«Όλα καλά! Γεννήσαμε, είμαστε μια χαρά. Είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μου μοιάζει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και ο κ. Ιωάννης Καλογήρου, επισήμανε με την σειρά του: «Η Όλγα είναι μια χαρά. Το μωρό μοιάζει στην Άντζελα και έχει το τσαγανό της. Έκλαιγε και γκρίνιαζε. Είναι φανταστική. Η Άντζελα έχει συγκινηθεί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας».