«Τιμή μου που θα συνεργαστούμε» - Ευλαμπία Ρέβη και Σπύρος Χαριτάτος έκαναν πρεμιέρα στο Open

Τα πρώτα λόγια στην έναρξη της εκπομπής Τώρα Μαζί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τιμή μου που θα συνεργαστούμε» - Ευλαμπία Ρέβη και Σπύρος Χαριτάτος έκαναν πρεμιέρα στο Open

Πρεμιέρα στο OPEN έκανε η εκπομπή Τώρα Μαζί σήμερα Σάββατο 2/9. Η Ευλαμπία Ρέβη υποδέχτηκε στο πλευρό της τον Σπύρο Χαριτάτο και όλη τη χρόνια φέτος θα μεταφέρουν όλο το Σαββατοκύριακο οι ειδήσεις τις επικαιρότητας.

Η πρεμιέρα της εκπομπής Τώρα Μαζί στο OPEN

«Καλώς ήρθες. Καλημέρα κυρίες και κύριοι είμαστε εδώ με τον Σπύρο Χαριτάτο… Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστούμε να ξέρεις» ήταν τα πρώτα λόγια της Ευλαμπίας Ρέβη (δείτε με ποιον παρουσίαζε πριν την εκπομπή).

«Δική σου ή δική μου; Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί παρότι εγώ τώρα ήρθα στην παρέα τηλεθεατές, στην εκπομπή στους τίτλους είναι μπροστά το όνομά μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί ήρθα εδώ και βρήκα ένα φιλόξενο περιβάλλον με τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους. Είναι πολύτιμο να μπαίνεις σε ένα σπιτικό, σε μία παρέα και να σε υποδέχονται με ένα χαμόγελο. Αυτό θέλω να κάνουμε» σχολίασε ο Σπύρος Χαριτάτος.

Με την δημοσιογράφο να αναφέρει σε άλλο σημείο «Εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί όποια ιδέα έχω, είσαι μέσα. Μου αρέσει και να ξέρετε ότι θα τσαλακωθούμε σε αυτήν την εκπομπή. Θα δείτε στη συνέχεια. Σας θέλουμε κοντά μας και δίπλα μας».

Λίγα λόγια για την Ευλαμπία Ρέβη

Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, όπου αποφοίτησε στα 4 χρόνια, το 2012. Το 2014 έκανε το Μaster της στο ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα στην Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου τελείωσε το 2016, ενώ εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο Proto Thema το 2010-2016. Μετά, στην εφημερίδα Έθνος από το 2016-2019, εργάζεται στο OPENTV