MadClip: Χαμός 2 χρόνια μετά το θάνατο του στο σημείο του τροχαίου - Κόσμος και καπνογόνα έκλεισαν τον δρόμο

«Ποτέ ξεχασμένος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MadClip: Χαμός 2 χρόνια μετά το θάνατο του στο σημείο του τροχαίου - Κόσμος και καπνογόνα έκλεισαν τον δρόμο

O Madclip ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές των τελευταίων ετών, με πολλά τραγούδια του να βρίσκονται υψηλά στα τσαρτ. Έχει αναφερθεί ότι λόγω του έργου του, συνέβαλε σημαντικά στην άνοδο της δημοτικότητας της μουσικής τραπ στην Ελλάδα.

Είχε κερδίσει οχτώ φορές πλατινένια πιστοποίηση των δίσκων του στην Ελλάδα, ισοδύναμη με 160.000 αντίτυπα. Έχει εμφανιστεί πέντε φορές πρώτος στα τοπικά τσαρτ που καταρτίζει η IFPI Greece, ενώ είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως η Ελένη Φουρέιρα.

Σκοτώθηκε έπειτα από τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, στις 02:30, στη Λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. Βάσει των όσων έγιναν γνωστά, αφότου έστριψε με σχετικά μεγάλη ταχύτητα, όταν έφτασε στην ευθεία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, (μιας Porsche 911), πιθανότατα λόγω του βρεγμένου οδοστρώματος αλλά και του γεγονότος ότι λογικά είχε απενεργοποιημένα τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου του. Ως αποτέλεσμα συνετρίβη σε έναν από τους στύλους φωτισμού της κεντρικής νησίδας και έπειτα έπεσε πάνω σε ένα δέντρο όπου και σκοτώθηκε ακαριαία.

Κηδεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου Αθηνών με πλήθος θαυμαστών οι οποίοι θέλησαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Μετά την κηδεία του έγιναν πολλές δηλώσεις από τον παππού του στις οποίες κατηγορούσε την πρώην σύντροφο του καλλιτέχνη πως άρπαξε χρήματα,

2 χρόνια από το θάνατο του MadClip

Σήμερα, Σάββατο 2/9 συμπληρώνονται δυο χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή και το βράδυ της Παρασκευής 1/9 όλοι όσοι τον αγαπούσαν και τον θαύμαζαν βρέθηκαν στο σημείο που πέθανε για να τον τιμήσουν.

Όπως ήταν λογικό προκλήθηκε χαμός από τον πολύ κόσμο και τα καπνογόνα που άναψαν. Τα διερχόμενα αυτοκίνητα μάλιστα περνούσαν με δυσκολία από τον δρόμο.

TAGS