Συγκλονίζει ο Γιώργος Γιαννόπουλος για το τροχαίο του: «Ή θα ήμουν στο νοσοκομείο τώρα ή...»

«Ευτυχώς φορούσαμε ζώνη. Χτύπησα και κάποιον μπροστά μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Γιώργος Γιαννόπουλος για το τροχαίο του: «Ή θα ήμουν στο νοσοκομείο τώρα ή...»

Τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Τη είδηση έκανε γνωστή με μια ανάρτηση στο προφίλ του, όπου έδειχνε και φωτογραφίες από το χτυπημένο όχημα του μετά την σύγκρουση.

«Ανθρώπων έργα. Φορέστε τις ζώνες, στα αυτοκίνητα και τα κράνη στις μηχανές. Αγαπήστε τη ζωή σας. Οι λαμαρίνες φτιάχνονται, τα κορμιά, δεν συγκολλούνται, μόνο αγαπιούνται», έγραψε - δείτε εδώ την ανάρτηση.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Γιαννόπουλου για το τροχαίο

Σήμερα Σάββατο 2/9, ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Δυο με 1, όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το τροχαίο που είχε και ανησύχησε τους θαυμαστές του.

«Εγώ παίρνω τα πράγματα ουδέν κακό αμιγές καλού. Ό,τι γίνεται είναι για το καλό μας, αρκεί να το μεταφράσουμε. Θα το φτιάξω. Πήγαινα για μπάνιο. Έχει πολλή πλάκα όλο αυτό. Είχα και κορωνοϊό. Πήγα στο χωριό και είχα covid κατακαλόκαιρο» είπε αρχικά ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά Το σόι σου.

Ενώ σε άλλο σημείο, ανέφερε σχετικά: «Τελειώνει ο κορωνοϊός και την πέμπτη ημέρα ξυπνώ και με έναν φίλο που ήμασταν στο σπίτι και τον φιλοξενούσαμε, είπαμε να πάμε για μπάνιο. Κάναμε τεστ και ήταν θετικό. Πάμε και ξαφνικά λέω τι έγινε; Μας σκότωσαν; Τρακαράμε; Ευτυχώς φορούσαμε ζώνη. Χτύπησα και κάποιον μπροστά μου και έτσι έγινε. Έγραψα μία ανάρτηση ως κοινωνικό μήνυμα, ότι βάλτε τη ζώνη σας και τα κράνη στις μηχανές και γελάω με αυτά -μου έγραφαν καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα. Η ουσία είναι ότι το σημαντικό είναι να φοράμε τη ζώνη. Ή θα ήμουν στο νοσοκομείο τώρα ή θα λέγατε ο Γιαννόπουλος ο πρώην».