Σταματίνα Τσιμτσιλή: Προσκύνησε στον Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη - Φωτογραφία με τον πατέρα Χρήστο

«Συζητάμε για τα θαύματα του Αρχαγγέλου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ιδιαίτερη αδυναμία στην Μυτιλήνη έχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της στο συγκεκριμένο νησί βάφτισαν το γιο του Γιάννη Εφραίμ, αφού είχε κάνει τάμα στο μοναστήρι του Ταξιάρχη Μανταμαδου. Όπως πολύς κόσμος, τον Ταξιάρχη τον έχει προστάτη και βοηθό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη της στο νησί αλλά και την συνάντηση που είχε για ακόμη μια φορά με τον πατέρα Χρήστο.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και οι φωτογραφίες

«Νιώθω μεγάλη ευλογία κάθε φορά που προσκυνώ τον Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη.
Μετά απολαμβάνω τις κουβέντες μας με τον πατέρα Χρήστο. Συζητάμε για τα θαύματα του Αργαγγέλου και τα νεα του νησιού τρώγοντας λουκουμάδες.
Υγεία κι ευτυχία στα σπίτια μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η Σταματίνα Τσιτσιλή κάθε χρόνι πηγαίνει στην Μυτιλήνη για το τάμα της. Μάλιστα, στο Happy Day είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με τον πατέρα Χρήστο τον εφημέριο Μανταμάδου.

Το τάμα που εκπλήρωσε στη Σύμη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους είχαν ταξιδέψει μέχρι την Σύμη για να χαλαρώσουν, αλλά και να εκπληρώσουν την επιθυμία της παρουσιάστριας.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Τρίτης 6/6/23 μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, επιθυμούσε εδώ και πολύ καιρό να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει και τα κατάφερε, τονίζοντας πως τα συναισθήματά της μετά από αυτή την κίνηση είναι εντελώς διαφορετικά και πλέον αισθάνεται μία ηρεμία.

«Ένα μεγάλο τάμα που είχα, το εκπλήρωσα. Μαζί με τον άντρα μου και τα παιδάκια μου πήγαμε στη Μονή του Ταξιάρχη του Πανορμίτη. Το ήθελα πάρα πολύ και η αλήθεια είναι ότι όταν αποφασίσαμε να το κάνουμε ένιωθα ότι μου στέλνει σημάδια. Η αγαλλίαση της ψυχής μου είναι μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά.