«Αδερφέ μου πέρασαν 2 χρόνια χωρίς το χαμόγελο σου...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Άσπας για το θάνατο του Madclip

Οι δυο αναρτήσεις στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Δυο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο MadClip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Βουλιαγμένη, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε δέντρο και πέθανε ακαριαία. Μέχρι και σήμερα τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν μπορούν να ξεπεράσουν το χαμό του και ειδικά η οικογένεια του.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής 1/9 θαυμαστές και συνεργάτες του συγκεντρώθηκαν στο σημείο που έχασε τη ζωή του με σκοπό να τον τιμήσουν (δείτε εικόνες).

Η ανάρτηση της αδερφής του Madclip

Η αδερφή του, Άσπα, θέλησε να κάνει και μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram...

«Αδελφέ μου πέρασαν δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, την αγάπη σου τα αστεία σου. Εύχομαι από εκεί ψηλά να με βλέπεις και να είσαι περήφανος για εμένα. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ μέχρι την τελευταία μου μέρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Άσπα.

madclip αδερφή

madclip θάνατος

To χρονικό θανάτου του

Ο Madclip σκοτώθηκε έπειτα από τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, στις 02:30, στη Λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. Βάσει των όσων έγιναν γνωστά, αφότου έστριψε με σχετικά μεγάλη ταχύτητα, όταν έφτασε στην ευθεία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, (μιας Porsche 911), πιθανότατα λόγω του βρεγμένου οδοστρώματος αλλά και του γεγονότος ότι λογικά είχε απενεργοποιημένα τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου του. Ως αποτέλεσμα συνετρίβη σε έναν από τους στύλους φωτισμού της κεντρικής νησίδας και έπειτα έπεσε πάνω σε ένα δέντρο όπου και σκοτώθηκε ακαριαία.

Κηδεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου Αθηνών με πλήθος θαυμαστών οι οποίοι θέλησαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Μετά την κηδεία του έγιναν πολλές δηλώσεις από τον παππού του στις οποίες κατηγορούσε την πρώην σύντροφο του καλλιτέχνη πως άρπαξε χρήματα,