Χαλασμός σχολίων σε ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα - Παροξυσμός με το βίντεο που σιδερώνει φορώντας λευκό αμάνικο μπλουζάκι

Το "μήνυμα" του στην Γαρυφαλιά Καληφώνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Χρήστος Μάστορας είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες τραγουδιστές. Έχει την φωνή αλλά και την εμφάνιση, ωστόσο δεν είναι μόνος τους! Τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Γαρυφαλιάς Καληφώνη.

Μέσω λοιπόν ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, θέλησε να της στείλει ένα "μήνυμα" πως... νοικοκυρεύτηκε.

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok ο Χρήστος Μάστορας

Φορώντας λοιπόν ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι και γράφοντας στο βίντεο του «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί» ξεκίνησε το σίδερο χορεύοντας.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, οι θαυμάστριες του έπαθαν παροξυσμό και ξεκίνησαν να σχολιάζουν "οτι και να κανει ειναι κουκλος"¨, "Ο πιο όμορφος", "Εμένα μου αρέσει και άτακτος" και άλλα πολλά.

Δείτε επίσης: Καληφώνη & Μάστορας 1 χρόνο μαζί - Η ρομαντική έκπληξη με σαμπάνια, τεράστιο μπουκέτο λουλούδια και βεγγαλικά (Βίντεο)

@xmastoras_official

#fyp #foryoupage #foryou #tiktok #xm #mastoras

♬ Mazi Sou - Melisses

Η αντίδραση του τραγουδιστή για την Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τα μέλη του συγκροτήματος Melisses παρεβρέθηκαν ως καλεσμένοι στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1 με τον Τάσο Ριζόπουλο. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος ήρθε αντιμέτωπος με ερώτηση αναφορικά με τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, καθώς και για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ανέβει σύντομα το ζευγάρι τα σκαλιά της εκκλησίας .

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω όμως είναι φανερό το γεγονός ότι τραγουδιστής βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο άκουσμα αυτής της ερώτησης.

Ο Τάσος Ριζόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Χρήστο Μάστορα για τα ερωτικά του:

«Προηγουμένως λέγαμε ότι ο πιο κοντά σε δέσμευση είσαι εσύ, θέλουν να σε παντρέψουν τα παιδιά εδώ. Σκέφτεσαι τον γάμο και την οικογένεια;», ρώτησε ο Τάσος Ριζόπουλος τον γνωστό τραγουδιστή.

«Τι εννοείς; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να είχαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι», είπε ο Χρήστος Μάστορας, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να του τονίζει ότι η σύντροφός του έχει κάνει άλλες δηλώσεις.

«Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα;», αυτή ήταν η απάντηση του τραγουδιστή αναφορικά με την σχέση του με το γνωστό μοντέλο.

«Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, κινούμαι αστραπιαία», δήλωσε ο frontman από τις Μelisses.

OEmbed]https://www.youtube.com/watch?v=PV8IV7c4eto&t=2s[/OEmbed]