Με μαύρο μακρύ, αέρινο σύνολο και ιδιαίτερα σανδάλια - Η υπέρκομψη εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Ηρώδειο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr έδωσε το παρόν στο Ηρώδειο στις 28 και 30 Αυγούστου, καθώς πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της εντυπωσιακής "Νόρμα" του Μπελίνι σε σκηνοθεσία Tom Volf από τον πολιτιστικό οργανισμό "Λυκόφως" του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Η πρώτη ανεξάρτητη διεθνής υπερπαραγωγή ελληνικής όπερας με 110 ερμηνευτές και μουσικούς επί σκηνής και ένα all-star cast πρωταγωνιστών από όλο τον κόσμο, έκανε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στη χώρα μας πραγματοποιώντας διπλό ιστορικό sold out.

Στο κατάμεστο Ηρώδειο, οι σχεδόν 9.000 θεατές αποθέωσαν και τις δύο βραδιές το μουσικό και ερμηνευτικό σύνολο της παράστασης, με προεξέχοντες την περίφημη Λιβανο-Καναδή σοπράνο Joyce El-Khoury και τον σπουδαίο Αμερικανό μαέστρο και πιανίστα της Μαρίας Κάλλας, Eugene Kohn.

Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Ηρώδειο

Ανάμεσα λοιπόν στους επίτιμους καλεσμένους, το παρόν έδωσε και η σύζυγος του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η οποία φωτογραφήθηκε τόσο μόνη της με το μαύρο σύνολο, που επέλεξε να φορέσει, καθώς και στη συνέχεια καθισμένη με την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Δείτε επίσης: Για καφέ στο κέντρο της Κηφισιάς ο Μητσοτάκης με τη Μαρέβα & τα παιδιά τους - Η αντίδραση του όταν είδε το φακό

Μαρέβα - Κεραμέως

Μαρέβα

Ο 5ετης χωρισμός με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για πρώτη φορά το 2015 σε συνέντευξή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τατιάνα Στεφανίδου θα αποκαλύψει τον φημολογούμενο τότε ολιγόχρονο χωρισμό του από εκείνη.

«Κάθε οικογένεια και κάθε σχέση θα περάσει από δυσκολίες. Κάποιες αντέχουν και κάποιες δεν αντέχουν και ο καθένας τραβάει το δρόμο του. Περάσαμε μια δυσκολία με τη Μαρέβα. Βρεθήκαμε χώρια 5 χρόνια, δεν είχαμε πάρει το τελικό διαζύγιο. Είχαμε πάντα καλή σχέση. Τ

ελικά και οι δύο με τον τρόπο μας θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να βρεθούμε πάλι μαζί. Υπήρχε συναίσθημα και νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις αν υπάρχει βαθιά αγάπη και εκτίμηση, ο χρόνος καμιά φορά κάνει εκτίμηση. Τώρα νομίζω είμαστε πιο καλά από ότι είμαστε γιατί ξαναείδαμε τι είναι σημαντικό και καταλάβαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Μπήκαμε ο ένας στα παπούτσια του άλλου και ξαναβρήκαμε μια πολύ όμορφη και διαφορετική ισορροπία. Ας πούμε ότι πέρασε η σχέση μας σε άλλη φάση».