«Mου έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη» - Το απίστευτο περιστατικό πίσω από τη γνωριμία του Καράβα & της Ψαρρού

Το φλερτ που έγινε γάμος και μετά οικογένεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 2/9 ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ''Δύο στις 10'' με το γνωστό μοντέλο να μιλάει τόσο για την πορεία των επαγγελματικών του, όσο και για τη μεγάλη αγάπη, που έχει στην οικογένειά του.

Εκείνος και η Ραφαέλα Ψαρρού έχουν φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, τα οποία έχουν τον πιο σημαντικό λόγο στη ζωή τους. Μέσα από τις δηλώσεις του ο Καράβας αυτή τη φορά μοιράστηκε με το κοινό μια ιδιαίτερη ιστορία για εκείνον και τη σύζυγό του.

Η γνωριμία τους λοιπόν ήταν ιδιαίτερη, με τον ίδιο να την προσεγγίζει, όχι μέσω κινητού ή από τα social media, αλλά δίνοντας της, την κάρτα του! (δείτε εδώ το καυτό φιλί τους στο στόμα πάνω σε σκάφος).

Το παρασκήνιο πίσω από τη σχέση του Γιώργου Καράβα με τη Ραφαέλα Ψαρρού

«Αυτό που έκανα ως άντρας απέναντι σε μια γυναίκα που μου άρεσε και θέλησα να γνωρίσω ήταν να της κάνω μια προσέγγιση, που σήμερα είναι πολύ σημαντική, λέγοντας την αλήθεια μου. Ζούμε σε μία εποχή όπου η προσέγγιση είναι πολύ σημαντική. Δεν ήθελα να ζητήσω το τηλέφωνο οπότε της έδωσα την ευκαιρία μέσω της επαγγελματικής μου κάρτας ως personal trainer.

Η μόδα θα λειτουργούσε αρνητικά, υπάρχουν ταμπού και κάποιες ανασφάλειες, γιατί κάποιος άνθρωπος ίσως να μην γνωρίζει ότι είναι επάγγελμα....έδωσα λοιπόν την ευκαιρία μέσα από μια εκλεπτυσμένη απόρριψη, γιατί υπάρχει και αυτή στο πρόγραμμα.

Άργησε, μου έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη η αλήθεια είναι. Η Ραφαέλα εκείνη την περίοδο εργαζόταν σε ένα μαγαζί, όπου είχαμε έναν κοινό φίλο, που αυτός βοήθησε να σπάσει λίγο ο πάγος και να εξηγήσει την ποιότητά μου ως άνθρωπος. Όντως το κομμάτι της μόδας ήταν ανασταλτικό - έλεγε δε θέλω να μπλέξω με έναν άνθρωπο, που είναι δεξιά, αριστερά - αλλά όλα πήγαν καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας.