Καράβας & Ψαρρού: Κολλημένοι ο ένας στον άλλον μόνο με το μαγιό τους - Το καυτό φιλί στο στόμα πάνω σε σκάφος

Full in love στη Σαντορίνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε φάση ανεμελιάς και φουλ έρωτα βρίσκεται αυτές τις ημέρες του Ιουλίου η Ραφαέλα Ψαρρού με τον Γιώργο Καράβα απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στο όμορφο νησί της Σαντορίνης (δείτε εδώ την καυτή φωτογραφία του μοντέλου).

Σε θάλασσες, παραλίες και στα σοκάκια του νησιού ζει τον απόλυτο έρωτα το ζευγάρι! Τι και αν έχει προηγηθεί ένας γάμος και η απόκτηση δύο παιδιών εκείνοι βρίσκουν τον τρόπο να είναι κοντά, ανάβοντας την φλόγα ανάμεσά τους!

To καυτό φιλί του Γιώργου Καράβα με την Ραφαέλα Ψαρρού

Απόδειξη σε όλα αυτά το καυτό φιλί, που έδωσαν πάνω σε σκάφος με τη Ραφαέλα και το Γιώργο να φοράνε μόνο τα μαγιό τους. Το στιγμιότυπο δημοσίευσε το μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μεταξύ και άλλων φωτογραφιών.

Καράβας - Ψαρρού
Instagram - Γιώργος Καράβας

Η τρυφερή σχέση τους

Οι δυο τους πολύ συχνά πραγματοποιούν κοινές εξόδους και δεν κρύβουν με τίποτα τον έρωτά τους. Παράλληλα, πολύ σπάνια δίνουν και συνεντεύξεις, κάνοντας λόγο για την ζωή και την καθημερινότητά τους. Αυτήν την φορά έκαναν την υπέρβαση και μίλησαν από κοινού στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται". Μεταξύ πολλών ρωτήθηκαν για το αν θα έκαναν ακόμα ένα παιδάκι.

«Μη δίνουμε θάρρος στον Γιώργο γιατί θέλει. Είναι ωραία όλη η διαδικασία της οικογένειας. Ήθελα να κάνω παιδιά ειδικά όταν γνώρισα τον Γιώργο γιατί μου το ενέπνευσε. Με ένα τρίτο παιδί θα έβγαινα off», παραδέχτηκε η Ραφαέλα Ψαρού, με τον Γιώργο Καράβα να σημειώνει: «Εννοείται την αγαπάω, την θαυμάζω γιατί είναι σημαντικό να αγαπάς τον άνθρωπο απέναντί σου».