Μαυρισμένη με ανοιχτό ντεκολτέ - Η κοινή έξοδος της Νικολέττας Καρρά με το σύντροφό της, Διονύση Παναγιωτάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Ηρώδειο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νικολέττα Καρρά απολαμβάνει το καλοκαίρι της με διακοπές, που έκανε στα ελληνικά νησιά, ωστόσο με η επιστροφή της στην Αθήνα της επιφυλάσσει όμορφες στιγμές και εξόδους μαζί με το σύντροφό της.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την ηθοποιό πριν από λίγες ημέρες στο Ηρώδειο μαζί με τον καλό της, Διονύση Παναγιωτάκη (δείτε εδώ με τι ασχολείται επαγγελματικά), καθώς οι δύο τους παρακολούθησαν την παράσταση "Βατράχια".

Η έξοδος της Νικολέττας Καρρά με το σύντροφό της στο Ηρώδειο

Το ζευγάρι καθόταν ανάμεσα στο κοινό και έδειχνε να απολαμβάνει την παράσταση. Το μαύρισμα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές εμφανές και στους δύο, με την Νικολέττα Καρρά να έχει μακρύνει αρκετά τα μαλλιά της.

Νικολέττα Καρρά - Σύντροφος

Ο χωρισμός της

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε η Νικολέττα Καρρά η οποία παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική εξομολόγηση, τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα επαγγελματικά της αλλά και την καθημερινότητα την περίοδο του κορωνοϊού.

«Είχα ξεκινήσει λίγο πιο πριν να πηγαίνω σε ειδικό έτσι κι αλλιώς. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε από ανάγκη ψυχολογική βοήθεια από επαγγελματία»

«Υπήρχαν στιγμές που κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα τι θα γίνει...πως θα τελειώσει αυτό; Γενικά η ζωή μου είναι πάνω κάτω. Εύχομαι από εδώ και στο εξής να είναι πιο ομαλά τα πράγματα. Αλλά έχω περάσει πολύ όμορφα αλλά και πολύ δύσκολα», ολοκλήρωσε.

Σχετικά με τον χωρισμό της: «Μπορεί να βολεύει η ατάκα “φταίνε και οι δύο”. Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα και διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι. Όπου έχει υπάρξει συναίσθημα δεν υπάρχει λογικό. Τρέχα γύρευε ποιος έχει δίκιο και άδικο».