Με ξανθό, αγορέ μαλλί και καλλίγραμμο σώμα - Η επί 4 χρόνια σύζυγος του Πάνου Μεταξόπουλου

«Μπουμπού σ' αγαπάω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πάνος Μεταξόπουλος μετά το διαζύγιό του - εδώ και 4 χρόνια - έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή, καθώς ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, κάνοντας το γάμο του σε ένα εκκλησάκι στο αγκίστρι (δείτε εδώ το σοβαρό χειρουργείο που έκανε ο χορευτής).

Το Σάββατο 2/9 ο χορευτής και η ''μπουμπού του'', όπως την αποκαλεί γιορτάζουν την επέτειό τους, για τα 4 χρόνια από την ημέρα, που παντρεύτηκαν. Με μία ανάρτηση στο Facebook λοιπόν, ο Μεταξόπουλος θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Η ανάρτηση του Πάνου Μεταξόπουλου για την επέτειο γάμου του

«ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ... 4 χρόνια πριν εδώ ακριβώς παντρευτήκαμε και ετοιμάζομαι για την δεύτερη πρόταση γάμου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπουμπουυυυυυυυ με ξαναπαντρεύεσαι??????
Μπουμπού σ' αγαπάω!!!!!!!!!!!
Ps
Στη κουκκίδα που βλέπεται πίσω ψηλά...εκεί παντρευτήκαμε στον προφήτη Ηλία στο νησάκι Δορούσα!!!!!», έγραψε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

«Τα παιδιά μου ήταν βασικός ρόλος στο να καθυστερήσω να χωρίσω»

«Τα παιδιά μου ήταν βασικός ρόλος στο να καθυστερήσω να χωρίσω. Όταν ήρθε η στιγμή που έπρεπε να το κάνουμε το πρώτο και το τελευταίο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά επειδή είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών. Κατάλαβα ότι αν είμαι εγώ καλά και είναι καλά τα παιδιά μου. Μου ήταν δύσκολο στην αρχή».

Αναφορικά με τη δεύτερη σύζυγό του, τη Αγγελική Φατούρου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ήμουν έτσι αν δεν είχα τη γυναίκα αυτή που έχω δίπλα μου.

Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε τη στιγμή που ήταν όλα σκοτεινά και που έχεις αποφασίσει ότι έχεις κλείσει τις πόρτες και από εδώ και πέρα θα είναι η ζωή σου έτσι. Της ζητάω συγγνώμη που με ανέχεται και με αντέχει. Είμαι άνθρωπος που δεν της δίνω αυτά που της αξίζουν πραγματικά».