H Μαρία Ηλιάκη "πρόδωσε" το γάμο του Νικόλα Ράπτη στην Αντίπαρο - Φωτογραφία από την δεξίωση

Παντρεύτηκε την αγαπημένη του μετά την πρόταση γάμου στο Παρίσι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Την αγαπημένη του παντρεύτηκε ο Νικόλας Ράπτης σε μια όμορφη τελετή στην Αντίπαρο το Σάββατο 2/9. Το γεγονός "πρόδωσε" η καλή του φίλη και πρώην συνάδελφος, Μαρία Ηλιάκη με αναρτήσεις που έκανε στο προφίλ του στο Instagram.

Η πρόταση γάμου στην σύντροφό του έγινε σε ταξίδι τους στο Παρίσι, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος και ήταν άκρως ρομαντική, αφού γονάτισε για να της δώσει το δαχτυλίδι.

«Με τη σύντροφό μου είμαστε έξι χρόνια μαζί, καταλαβαίνεις ότι όταν με έναν άνθρωπο είστε πολλά χρόνια μαζί είναι λίγο άβολες αυτές τις στιγμές. Δεν είμαι γενικά διαχυτικός, δε λέω εύκολα σ'αγαπώ. Το ταξίδι στο Παρίσι δεν έγινε επί τούτου, απλά όταν βρεθήκαμε εκεί είπα τώρα είναι η στιγμή. Γονάτισα πάντως για να κάνω πρόταση όπως στις ταινίες, αλλά μετά σηκώθηκα πολύ δύσκολα», είχε εξομολογηθεί - δείτε εδώ την σύντροφό του.

Οι αναρτήσεις για το γάμο του Νικόλα Ράπτη στην Αντίπαρο

Ο Νικόλας Ράπτης θέλησε να κρατήσει κρυφό το γάμο του από τα Media και τους δημοσιογράφος για αυτό κιόλας δεν είχε ανακοινώσει την ημερομηνία και την τοποθεσία.

Η Μαρία Ηλιάκη ωστόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε διάφορες αναρτήσεις από την Αντίπαρο με τον ραδιοφωνικό παραγωγό - παρουσιαστή σε πρώτο πλάνο. Βέβαια, δεν αποκάλυψε το όνομα του προσώπου που παντρεύεται.

Νικόλας Ράπτης γάμος δεξίωση Αντίπαρος

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις όμως, δημοσίευσε την μπομπονιέρα του γάμου που πάνω έγραψε «Στον αφρό σας έχω».

Νικόλας Ράπτης γάμος δεξίωση Αντίπαρος

Οι δυσκολίες με την σύντροφό του στην αρχή της σχέσης τους

«Για τις Μύγες μάς πήρε ο Γρηγόρης από το Netwix, τριπλέτα τότε, εγώ, ο Φάνης και ο Θανάσης. Σήμερα έχουμε επαφές στα social. Όταν αλλάζει η καθημερινότητα και η δουλειά σου… Ήμασταν πολύ καλοί συνεργάτες, μιλάμε στα social αλλά δεν βρισκόμαστε.

Αν έχεις περάσει από τα πολύ χαμηλά εκτιμάς πάρα πολύ τα πράγματα όταν σου συμβαίνουν στη ζωή. Εγώ πέρασα κομμάτια πολύ δύσκολα επαγγελματικά. Είχα μείνει επτά μήνες απλήρωτος και αν δεν είχα την οικογένεια μου από την επαρχεία… Έμεινα απλήρωτος, με στήριξε η οικογένεια μου, μου λέει «μη στεναχωριέσαι, παιδί μου, είμαστε εμείς εδώ και κάνε αυτό που θες». Υπήρξαν και σημεία που φίλοι μού έλεγαν να τα παρατήσω. Υπήρχαν στιγμές που όταν γνώρισα την σύντροφο μου μού έλεγε να βγούμε έξω και της έλεγα πως δεν έχω λεφτά για να βγούμε. Είναι στενάχωρο αυτό και τώρα αστειευόμενη καμιά φορά γυρνάει και μου λέει πως με είχε όταν δεν είχα τίποτα», ανέφερε ο Νικόλας Ράπτης.