''Της έκανα πρόταση γονατιστός στο...'' - Η συγκινητική εξομολόγηση του Νικόλα Ράπτη για την σύντροφό του

Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το ζευγάρι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Της έκανα πρόταση γονατιστός στο...'' -  Η συγκινητική εξομολόγηση του Νικόλα Ράπτη για την σύντροφό του

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Νικόλας Ράπτης και μίλησε για την απόφαση του να ντυθεί σύντομα γαμπρός. Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το χαρακτήρα του, αλλά και για το ταξίδι του στην «πόλη του φωτός», που έγινε η αφορμή για να κάνει το μεγάλο βήμα.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από τη σταθερή παρουσία του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Τhe morning show», αυτή την εποχή είναι πολυάσχολος καθώς έχει αναλάβει και την παρουσίαση του γνωστού show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (Δείτε εδώ τα όσα δήλωσε για την ευκαιρία που του δόθηκε).

Το ταξίδι εκτός προγράμματος και το μονόπετρο

«Με τη σύντροφό μου είμαστε έξι χρόνια μαζί, καταλαβαίνεις ότι όταν με έναν άνθρωπο είστε πολλά χρόνια μαζί είναι λίγο άβολες αυτές τις στιγμές. Δεν είμαι γενικά διαχυτικός, δε λέω εύκολα σ'αγαπω. Το ταξίδι στο Παρίσι δεν έγινε έπι τούτου, απλά όταν βρεθήκαμε εκεί είπα τώρα είναι η στιγμή. Γονάτισα πάντως για να κα΄νω πρόταση όπως στις ταινίες, αλλά μετά σηκώθηκα πολύ δύσκολα» σημείωσε με χιούμορ, ενώ παραδέχθηκε ότι είχε πολύ άγχος.

«Μου έλεγε να βγούμε και της έλεγα πως δεν είχα λεφτά»

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και την Νάνσυ Παραδεισανού είχε μιλήσει και παλιότερα ο Νικόλας Ράπτης.Ο νεαρός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με την σύντροφο του αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα.

«Για τις Μύγες μάς πήρε ο Γρηγόρης από το Netwix, τριπλέτα τότε, εγώ, ο Φάνης και ο Θανάσης. Σήμερα έχουμε επαφές στα social. Όταν αλλάζει η καθημερινότητα και η δουλειά σου… Ήμασταν πολύ καλοί συνεργάτες, μιλάμε στα social αλλά δεν βρισκόμαστε.

Αν έχεις περάσει από τα πολύ χαμηλά εκτιμάς πάρα πολύ τα πράγματα όταν σου συμβαίνουν στη ζωή. Εγώ πέρασα κομμάτια πολύ δύσκολα επαγγελματικά. Είχα μείνει επτά μήνες απλήρωτος και αν δεν είχα την οικογένεια μου από την επαρχεία… Έμεινα απλήρωτος, με στήριξε η οικογένεια μου, μου λέει «μη στεναχωριέσαι, παιδί μου, είμαστε εμείς εδώ και κάνε αυτό που θες». Υπήρξαν και σημεία που φίλοι μού έλεγαν να τα παρατήσω. Υπήρχαν στιγμές που όταν γνώρισα την σύντροφο μου μού έλεγε να βγούμε έξω και της έλεγα πως δεν έχω λεφτά για να βγούμε.

Είναι στενάχωρο αυτό και τώρα αστειευόμενη καμιά φορά γυρνάει και μου λέει πως με είχε όταν δεν είχα τίποτα», ανέφερε ο Νικόλας Ράπτης.