Κοιτούσε την κάμερα και τον φιλούσε στο στόμα - Η "καυτή" στιγμή της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου στα βαφτίσια

Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το βράδυ του Σαββάτου 2/9 βάφτισαν το παιδάκι τους στο Καβούρι. Ο γιος τους πήρε το όνομα του παππού του, Βλάσσης.

Το ζευγάρι ετοίμασε ένα χλιδάτο πάρτι στο Riviera Coast για τους καλεσμένους τους. Η διακόσμηση ήταν φαντασμαγορική σε μπλε και χρυσούς τόνους με λουλούδια, ενώ τραγούδησαν οι Μέλισσες. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το γλέντι να είναι στο "κόκκινο" (δείτε φωτογραφίες και βίντεο).

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν εντυπωσιακή με τα δυο φορέματα που επέλεξε να φορέσει. Του μυστηρίου ήταν λευκό και μίντι (δείτε εδώ), ενώ της δεξίωσης μάξι σε χρυσό της άμμου χρώμα με σκίσιμο στο πόδι (δείτε εδώ).

Το πάρτι που ακολούθησε είχε από όλα! Χορό, μουσική αλλά και τρυφερές στιγμές ανάμεσα στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την σύζυγό ρου.

Το τρυφερό φιλί Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

Ανάμεσα στα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media από την όμορφη βραδιά, ήταν και εκείνο όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας της αντάλλαξαν ένα πολύ τρυφερό φιλί στο στόμα.

Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα βαφτίσια

Από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς ήταν σίγουρα η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία φόρεσε ένα μάξι ροζ στραφταλιζέ φόρεμα με ανοίγματα στη μέση και έξω τους ώμους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ασημί σκουλαρίκια και ίδιους χρώματος τσάντα.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Σιαμπάκη Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Από την άλλη, η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε ένα επίσης μάξι φόρεμα ωστόσο σε μαύρο χρώμα. Είχε άνοιγμα στη μέση και ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο λαιμό. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρη handbag Prada.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ

Φόρεμα λευκού χρώματος με δαντέλα σε μίνι μήκος φόρεσε η σύζυγός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Επέλεξε να το συνδυάσει με ροζ γόβες και σομόν τσάντα ώμου.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκης φόρεσε μάξι αέρινο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό μπούστο σε μελιτζανί χρώμα. Τα πέδιλα της ήταν μπεζ ενώ κρατούσε μικρή handbag.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Γιάννης Μαρακάκη σύζυγος

Ίδιου στιλ φόρεμα με την Ελένη Καρβέλα επέλεξε και η Χριστίνα Παππά.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Χριστίνα Παππά