Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός»

Η αιχμηρά ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός»

Όπως έγινε γνωστό ο Στέφανος Κασσελάκης, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε αίτημα φύλαξης για να συνοδεύεται από αστυνομικούς όταν κυκλοφορεί. Μαλιστα, φύλαξη ζήτησε και για οικογενειακό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, από τη ΓΑΔΑ του έχει διατεθεί ένα όχημα με αστυνομικό οδηγό και επιπλέον τρία άτομα για φύλαξη. Ταυτόχρονα όχημα με αστυνομικό οδηγό και φύλαξη φέρεται να έχει χορηγηθεί και στον σύντροφό του, ενώ φέρεται να υπάρχει και πρόβλεψη για 24ωρη φύλαξη της οικίας τους.

Με την είδηση αυτή πολλοί αντέδρασαν, ανάμεσα τους και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γεγονός που εξέφρασε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: «Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» - Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε (Βίντεο)

H ανάρτηση Κωνσταντάρα για Κασσελάκη

«Κύριε Κασσελάκη δεν είσαι ούτε ο πρώτος γκέι, ούτε τόσο σημαντικός. Είσαι ένας απλός υποψήφιος κόμματος και κάπως γραφικός πλέον. Αν φοβάσαι κάτι, μίσθωσε ασφάλεια και μη ζαλίζεις άλλο το κοινό αίσθημα. Καλή επιτυχία και κόψε τη θυματοποίηση. Κούρασε ήδη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Στέφανου Κασσελάκη

Το ξεκαθάρισμα για την φύλαξη του Κασσελάκη

Μετά την ανακοίνωση του αιτήματος που έγινε δεκτή, λόγω των δεκάδων αρνητικών αντιδράσεων ο Στέφανος Κασσελάκης παραιτήθηκε του δικαιώματος φρούρησης που του παρείχε ο κράτος για το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εσωκομματικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ παρόλο που ισχυρίστηκε πως ο ίδιος είχε αναλάβει τα έξοδα.

Μάλιστα, σε δήλωση του προειδοποίησε «Τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη, θα είναι υπεύθυνα για οτιδήποτε συμβεί σ’ εμένα και την οικογένειά μου», καθώς δέχτηκε ομοφοβικές επιθέσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Έχω δεχτεί με στωικότητα χιλιάδες ακραία ομοφοβικά μηνύματα καθώς και απειλές για τη ζωή μου. Σήμερα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, συνεχίζοντας τον βρόμικο πόλεμο εναντίον μου, βγήκαν και είπαν ότι «ο Κασσελάκης κυκλοφορεί με τρεις αστυνομικούς!», αναφερόμενα «σε εύλογες απορίες». Όλα στο φως πάντα από μένα!

Με το πρώτο έγγραφο που επισυνάπτω, η Γενική Διεύθυνση Επίσημων και Ευπαθών Στόχων έκρινε ότι δικαιούμαι αστυνομική φύλαξη, μέχρι το πέρας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προφανώς λόγω των περιοδειών και δημόσιων εμφανίσεων που ενέχουν αυξημένο κίνδυνο.

Παρότι η αστυνομική συνοδεία ακολουθεί οπουδήποτε τα φυλασσόμενα πρόσωπα με έξοδα του Κράτους, εγώ δεν το δέχθηκα και πλήρωσα ο ίδιος τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του αστυνομικού, γιατί δε θέλω να επιβαρύνω ούτε ένα ευρώ το Δημόσιο. Στο δεύτερο έγγραφο παραθέτω το τιμολόγιο της διαμονής, ενώ τη Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου και το τιμολόγιο των εισιτηρίων.

Τα ΜΜΕ έχουν «εύλογες απορίες» που ένα πρόσωπο το οποίο έχει δεχτεί τόσο έντονο ομοφοβικό μίσος, θα έχει αστυνομική φρουρά για 10 ως 17 μέρες, όσο δηλαδή διαρκεί η προεκλογική περίοδος για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Παραιτούμαι λοιπόν της αστυνομικής φρουράς που διέταξε η Πολιτεία να μου διατεθεί. Και στο εξής τα ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη εναντίον μου για να στηρίξουν το σύστημα Μητσοτάκη, θα είναι υπεύθυνα για οτιδήποτε συμβεί σ’ εμένα και την οικογένειά μου».