Σάββας Γκέντσογλου - Κίκα Τσέκου: Όλη η αλήθεια πίσω από το χωρισμό τους!

Η απόσταση και το νέο επαγγελματικό βήμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάββας Γκέντσογλου - Κίκα Τσέκου: Όλη η αλήθεια πίσω από το χωρισμό τους!

Ανάμεσα στον Σάββα Γκέντσογλου και την Κίκα Τσέκου τον τελευταίο ένα χρόνο φαινόντουσαν όλα τέλεια. Οι φωτογραφίες στα social media αποδείκνυαν πόσο ερωτευμένοι είναι. Ωστόσο, η σχέση τους όπως φαίνεται έφτασε στο τέλος της.

Οι δυο τους δημοσίευαν αρκετά συχνά βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, ενώ η νεαρή ήταν δίπλα του ακόμη και σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του, που δεν είναι άλλη από το πρόσφατο χειρουργείο του (δείτε εδώ τι συνέβη). Μάλιστα, είχε ακουστεί πολύ έντονα πως ήταν έτοιμοι να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ψάχνοντας το σπίτι στο οποίο θα έμεναν, ενώ είχαν γνωριστεί και οι οικογένειές τους.

Όλη η αλήθεια πίσω από το χωρισμό Γκέντσογλου - Τσέκου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real Life, o Σάββας Γκέντσογλου πλέον μένει στην Καβάλα. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Α.Ο Καβάλας. Εκτός αυτού όμως, αποφάσισε να κάνει εκεί και ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Συγκεκριμένα, άνοιξε το δικό του καφέ.

Από την άλλη όμως, η Κίκα Τσέκου μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Τα γεγονότα αυτά λοιπόν, κάνουν δύσκολο το να βρίσκονται όσο συχνά θέλουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο χωρισμός ήρθε έπειτα από ώριμη συζήτηση. Βέβαια, δεν είναι οριστικός αφού ο έρωτας που νιώθουν είναι μεγάλος.

Τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok

Και σαν να μην έφτανε αυτό, εάν παρατηρήσει κάποιος τα βίντεο που η Κίκα Τσέκου δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, θα δει πως, ουσιαστικά, επιβεβαιώνει τον χωρισμό της, αφού σε ένα από αυτά όπου βρίσκεται με τις φίλες της, δηλώνουν πως όλες τους είναι ελεύθερες.