Επέτειος γάμου για τον Χαρδαλιά & την Παναγιωτοπούλου - Οι δημόσιες ευχές της συζύγου του

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μπορεί να έχει επικεντρωθεί στον προεκλογικό του αγώνα, η σύζυγός του όμως, Γιώτα Παναγιωτοπούλου δε μπορεί να μη θυμηθεί την επέτειο γάμου της με το καλό της, κάνοντας μια ανάρτηση στο instagram.

To post έγινε το Σάββατο 2/9, ωστόσο το ζευγάρι είχε την επέτειο στις 31 Αυγούστου με τον Χαρδαλιά και την Παναγιωτοπούλου να μετράνε 12 χρόνια κοινής ζωής και γάμου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το ζευγάρι στο γήπεδο της ΑΕΚ).

Η personal trainer επέλεξε να γιορτάσει τον επιτυχημένο γάμο της με μία σειρά φωτογραφιών εκείνης, του συζύγου της και των παιδιών της, αφήνοντας για το τέλος μια ανάμνησή από ένα ρομαντικό τοπίο.

Η φωτογραφία για την επέτειο του Νίκου Χαρδαλιά με τη σύζυγό του

«Χρόνια μας πολλά my man.
31-08-2011
12 χρόνια», έγραψε η Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Η νυχτερινή έξοδος του Χαρδαλιά και της συζύγου του στα μπουζούκια

Είναι γνωστό, πως υπάρχει μία ακόμη πλευρά του Νίκου Χαρδαλιά εκτός από την αγάπη του για το γήπεδο, την οποία βλέπουμε επίσης σπάνια. Είναι αυτή της διασκέδασης. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly ωστόσο τον εντόπισε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος, αυτό το Σαββατοκύριακο και, φυσικά, μαζί του ήταν και η γυναίκα του, αλλά και η παρέα τους.

Εκείνη φορούσε ένα στενό, μαύρο δερμάτινο παντελόνι, με ζώνη, το οποίο συνδύασε με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι και έντονο μακιγιάζ, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα. Εκείνος, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα σκούρο τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και από πάνω ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, ενώ στα χέρια του κρατούσε το ποτό του.

Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγος

Νίκος Χαρδαλιάς σύζυγος έξοδος