Με χρυσά κοσμήματα ο Ψινάκης και χακί polo μπλουζάκι ο Ευαγγελάτος - Χαλαροί σε παραλία στο Αγκίστρι

Η άγνωστη σχέση τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αν ανατρέξει κανείς στο λογαριασμό του Ηλία Ψινάκη στο instagram θα πάρει μία σύντομη ιδέα σχετικά με τους σταθμούς, που περιείχε το φετινό καλοκαίρι για τον πετυχημένο manager καλλιτεχνών (δείτε τον εδώ να τα σπάει σε μαγαζί στα παράλια της Τουρκίας).

Μετά την Αίγινα λοιπόν, ο Ηλίας Ψινάκης ταξίδεψε στο Αγκίστρι εκεί, όπου συναντήθηκε με τον καλό του φίλο Νίκο Ευαγγελάτο, με τους δύο κυρίους να απολαμβάνουν χρόνο μαζί στην παραλία Απόνησος.

Η κοινή φωτογραφία του Ηλία Ψινάκη με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Μέσα από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε λοιπόν ο Ψινάκης με τον Νίκο Ευαγγελάτο βλέπουμε τον πρώτο με λευκό λινό πουκάμισο και χρυσά κοσμήματα και τον δεύτερο με χακί t-shirt.

«Μου είπε ότι είναι φίλος μου…», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.

Οι διακοπές του Ευαγγελάτου με τη Στεφανίδου

Οι διακοπές της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο δεν έχουν τέλος! Το ζευγάρι λίγο πριν επιστρέψει στις επάλξεις, απόλαυσε τις τελευταίες ελεύθερες ημέρες του στην Κέρκυρα και σε άλλα νησιά της Ελλάδας. Με το σκάφος τους, επισκέφθηκαν αγαπημένους προορισμούς και θαύμασαν τις ομορφιές τους. Από τις τελευταίες εξορμήσεις τους ήταν η Κέρκυρα!

Το ζευγάρι αγαπάει ιδιαιτέρως τα νησιά του Ιουνίου και κάθε χρόνο ταξιδέψουν είτε στην Κέρκυρα, είτε στην Κεφαλονιά που είναι τόπος καταγωγής του δημοσιογράφου και όχι μόνο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου όλη την περίοδο των διακοπών τους, δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους, με αυτές που πόζαρε με μαγιό να τραβούν τα περισσότερα likes αφού στα 53 της είναι κορμάρα!

Στη νέα ανάρτηση της, μας έδειξε μια από τις πολλές βόλτες που έκανε με τον σύζυγό της στην Κέρκυρα, όπου δείπνησαν σε κιριλέ εστιατόριο και περπάτησαν σε πολυσύχναστους δρόμους.