Όλα τα βλέμματα στο παντελόνι του - Δεν πέρασε απαρατήρητη η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στη Μύκονο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει ομολογουμένως μια αγάπη για το νησί της Μυκόνου, καθώς ο ίδιος επιλέγει αρκετά συχνά να απολαμβάνει τις διακοπές του στο κοσμικό και πολυσύχναστο νησί των ανέμων (δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό, που έχει πάρει για ένα κούρεμα).

Αυτή τη φορά, στην παρέα του γνωστού κομμωτή μεταξύ άλλων ήταν και ο Βασίλειος Κωστέτσος με τον οποίο τον απαθανάτισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr σε χαλαρή βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου.

H βόλτα του Τρύφωνα Σαμαρά στα σοκάκια της Μυκόνου

Και οι δύο έχουν πάντα εκκεντρική εμφάνιση, που τραβάει πολλά βλέμματα στο πέρασμα τους, όπως συνέβη και αυτή τη φορά. Πιο συγκεκριμένα, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το το σατέν φλοράλ παντελόνι του κομμωτή με κόκκινες και ασπρόμαυρες αποχρώσεις.

Σαμαράς - Μύκονος - Κωστέτσος

Η άγνωστη ερωτική του ιστορία με ναυαγοσώστη

«Είχα έναν φίλο ο οποίος ήταν κολλητός με έναν σκηνοθέτη που έκανε τότε τις βιντεοταινίες και με έβαζε αυτός να παίξω στις ταινίες, είχε βρει την άκρη. Για το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας τους απάντησε: «Σε μια ταινία όμως τσακώθηκα με τον σκηνοθέτη. Με είχε ερωτευτεί η κόρη του, ενώ εγώ είχα πάει εκεί και είχα μια στενή σχέση με ναυαγοσώστη. Οπότε το έμαθε η κόρη του και έτσι χάλασε όλη η δουλειά», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Και σε ποιον δεν αρέσει να του λένε ότι είναι καλό παιδί; Μικρός είχα την ανάγκη για αποδοχή. Γιατί τότε έστριβα και λίγο γωνία μην ακούσε τίποτα… Άκουγα ναι. Δηλαδή δεν πέρναγα από κάποια καφενεία… Όταν ήμουν στα 15. Δεν μου έχουν μείνει υπολείματα μέσα μου, να βγάλω ότι έχω νιώσει άσχημα. Με στήριζε η οικογένειά μου. Έμενα μαζί τους μέχρι τα 30, ενώ είχα τη δυνατότητα να φύγω. Μου άρεσε να είμαι με τη μητέρα μου», τόνισε.

«Η μητέρα μου έχει φύγει κοντά στα 20 χρόνια. Όταν συμβαίνει κάτι πάντα τη μητέρα μου σκέφτομαι. Μόλις μου πεις για τη μητέρα μου τρέχει το δάκρυ. Δεν θέλω να το ξεπεράσω, αφού μου λείπει. Η μητέρα μου έφυγε και πολύ μικρή, 59 χρονών», υποστήριξε ο κομμωτής.