Πάνω από το χρυσό μνήμα του πατέρα τους - Συντετριμμένοι η Αννούλα και ο Νίκος Φλωρινιώτης

Πέρασαν 3 μήνες από το θάνατό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Facebook - Toni Martini
NDP - Facebook - Toni Martini

Η πολύ δεμένη σχέση, που είχε ο Γιάννης Φλωρινιώτη με την οικογένειά του ήταν ανέκαθεν γνωστή, ωστόσο από την ημέρα, που ο καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή, τα παιδιά του προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του.

Μέσα από δηλώσεις, που κατά καιρούς κάνουν η Άννα και ο Νίκος Φλωρινιώτης αποδεικνύουν τη μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους. Η ανάρτηση του γιου για τους 3 μήνες από το θάνατο του πατέρα του είναι ''γροθιά'' στο στομάχι.

Μαζί με την Αννούλα φωτογραφήθηκε ο Νίκος πάνω από το μνήμα του πατέρα τους θέλοντας να θυμίσουν στον κοινό του, για εκείνους ο Γιάννης Φλωρινιώτης ζει στις καρδιές τους (δείτε εδώ σε ποια εκπομπή θα κάνει ποδαρικό ο Νίκος Φλωρινιώτης).

Η φωτογραφία του Νίκου και της Άννας Φλωρινιώτη πάνω από τον τάφο του πατέρα τους

«Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες που μας άφησες πατέρα μας!!!
Αλλά θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας!!», έγραψε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Οι συγκινητικές δηλώσεις τους στα 40

Το Σάββατο 15/7 ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 6 Ιουνίου 2023 ξαφνιάζοντας τους πάντες με την είδηση αυτή.

Η οικογένεια του, φίλοι, συγγενείς και το κοινό, που τον λάτρευε έδωσαν το παρόν στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον με την κάμερα του Kαλοκαίρι Yes να είναι εκεί εξασφαλίζοντας πλάνα και δηλώσεις.

Η κόρη του Άννα και ο γιος του Νίκος ήταν συντετριμμένοι και παρά τα γυαλιά ηλίου, που φόραγαν διαφαινόταν η θλίψη στο πρόσωπό τους, με τους δύο να παραθέτουν σύντομα λόγια για τον πατέρα τους.

«Σήμερα είμαστε όλοι εδώ να τον τιμήσουμε για την τελευταία του κατοικία», είπε αρχικά ο Νίκος με την Άννα να συνεχίζει: «Σήμερα ανεβαίνει στον ουρανό, 40 ημέρες γύρναγε. Θα είναι δίπλα στον Χριστούλη και θα πάει να βρει την μητέρα του, τα αδέρφια του τα υπόλοιπα και πολλούς φίλους του».