Έχει να πει πολλά: Το πολυσυζητημένο πρόσωπο που θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα του Super Κατερίνα

Φωτογραφίες από το γύρισμα και τη συνέντευξή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έχει να πει πολλά: Το πολυσυζητημένο πρόσωπο που θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα του Super Κατερίνα

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν των εκπομπών έχει ήδη ξεκινήσει. Meetings, γυρίσματα, συνεντεύξεις, είναι όλα στη λίστα! Από την εξίσωση αυτή δεν έχει ξεφύγει και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ετοιμάζει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για το Super Κατερίνα (δείτε εδώ το καμαρίνι της).

Την Πέμπτη 31/8, μάλιστα, αποκαλύφθηκε το πρόσωπο που θα κάνει ποδαρικό στην εκπομπή της, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την όμορφη συνέντευξη που έδωσε σε δημοσιογράφο του καναλιού για την ξανθιά παρουσιάστρια.

Το πρόσωπο που θα κάνει ποδαρικό στο Super Κατερίνα

Ο λόγος για τον Νίκο Φλωρινιώτη, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, ο οποίος έχει σίγουρα πολλά να μοιραστεί με τον κόσμο.

Δείτε επίσης: «Bγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι...» - Συγκλονίζει ο Νίκος Φλωρινιώτης με τη μάχη του με τον καρκίνο

«Γύρισμα για τον Alpha για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!! Καλή σεζόν εύχομαι!!! Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε σε έναν υπέροχο χώρο στην πλάκα Οδός Λυσίου!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η πρεμιέρα και η ηχηρή μεταγραφή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πολλοί και διαφορετικοί οι καλοκαιρινοί σταθμοί για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε κάνει γνωστό, πως φέτος είχε μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση και σε ένα βαθμό απομόνωση από τα πολλά φώτα.

Αφού λοιπόν, η παρουσιάστρια πήρε το χρόνο της και ξεκουράστηκε, επέστρεψε στην Αθήνα μετά το ταξίδι της στο Παρίσι (δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες), καθώς προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Super Kατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της Super Κατερίνα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.

Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους.

Η πιο αυθόρμητη πρωινή συντροφιά επιστρέφει ανανεωμένη!

«Super Κατερίνα» από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

Project manager: Θέμης Μάλλης

Αρχισυνταξία: Γιώργος Μιχαηλίδης, Ευφημία Δήμου.

Αρχισυντάκτης οπτικοποίησης Μίνα Τζανετάτου.

Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματοπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Αναστασία Τσαβδαρίδου

Παραγωγή: Barkingwell