Συνοδευόμενη από το σύντροφό της - Με maxi γοργονέ φόρεμα η αδερφή της Σπυροπούλου στα βαφτίσια του γιου της

«Να μας ζήσει το αγόρι μας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου (2/9) πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με το μυστήριο να γίνεται σε εκκλησία στο Καβούρι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η δεξίωση και ένα λαμπερό πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με καλεσμένους του ζευγαριού κοσμικά πρόσωπα, αλλά και την οικογένεια της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία (δείτε εδώ τον χλιδάτο στολισμό).

Η εμφάνιση της αδερφής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα βαφτίσια του γιου της

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr δε θα μπορούσε να μην απαθανατίσει την αδερφή της Σπυροπούλου, που πόζαρε με τη μητέρα τους, Πόπη. Ο λόγος για την Κατερίνα, που έχει σπουδάσει Διεθνολόγος και παρευρέθηκε στα βαφτίσια της αδερφής της μαζί με το σύντροφό της.

Πολύ κομψή ήταν η Κατερίνα Σπυροπούλου με το μάξι γοργονέ φόρεμα της. Η ίδια απόλαυσε το ποτό της, χορό με τους καλεσμένους και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί τον καλό της, τη μητέρα και τον πατέρα της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μητέρα αδερφή

Σπυροπούλου αδερφή

«Να μας ζήσει το αγόρι μας», έγραψε η Κατερίνα Σπυροπούλου.

Τι φόρεσαν οι καλεσμένοι

Καλεσμένοι στα βαφτίσια εκτός των συγγενών του ζευγαριού αλλά και συνεργατών, ήταν η Ιωάννα Μπούκη με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης με την σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, ο Γιώργος Πατούλης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύζυγό του, Ελένη Καρβέλα, η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και πολλοί άλλοι.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην δεξίωση και απαθανάτισε τους καλεσμένους να ποζάρουν χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και... στιλάτοι!

Από τις πιο καλοντυμένες ήταν σίγουρα η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία φόρεσε ένα μάξι ροζ στραφταλιζέ φόρεμα με ανοίγματα στη μέση και έξω τους ώμους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ασημί σκουλαρίκια και ίδιους χρώματος τσάντα.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Σιαμπάκη Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Από την άλλη, η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε ένα επίσης μάξι φόρεμα ωστόσο σε μαύρο χρώμα. Είχε άνοιγμα στη μέση και ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο λαιμό. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρη handbag Prada.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ

Φόρεμα λευκού χρώματος με δαντέλα σε μίνι μήκος φόρεσε η σύζυγός του Κωσταντίνου Μπογδάνου. Επέλεξε να το συνδυάσει με ροζ γόβες και σομόν τσάντα ώμου.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη φόρεσε μάξι αέρινο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό μπούστο σε μελιτζανί χρώμα. Τα πέδιλα της ήταν μπεζ ενώ κρατούσε μικρή handbag.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Γιάννης Μαρακάκη σύζυγος

Ίδιου στιλ φόρεμα με την Ελένη Καρβέλα επέλεξε και η Χριστίνα Παππά.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Χριστίνα Παππά