Παθιασμένες αγκαλιές μέσα σε τζακούζι - Με νέον ολόσωμο μαγιό η Έλενα Τσαγκρινού μαζί με τον Dj Stephan

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
djstephan_ - instagram
djstephan_ - instagram

Ο έρωτας της Έλενας Τσαγκρινού για τον καλό της, Dj Stephan δυναμώνει με το ζευγάρι να είναι αχώριστο λίγο καιρό μετά την πρόταση γάμου και τις έντονες φήμες εγκυμοσύνης για την τραγουδίστρια.

Αυτή την περίοδο η ίδια και ο σύντροφός της βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου φωτογραφήθηκαν μέσα σε τζακούζι και μάλιστα φωτογραφήθηκαν σε πολύ καυτά και γεμάτα πάθος στιγμιότυπα (δείτε εδώ το εντυπωσιακό μονόπετρό της).

Το ζευγάρι για την ώρα δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε διαψεύδει όλα αυτά, που κυκλοφορούν για την εγκυμοσύνη στο πρώτο τους παιδί. Στις συγκεκριμένες λήψεις μάλιστα δε μπορούμε να δούμε την Τσαγκρινού αφού ποζάρει από τη μέση και πάνω.

Φωτογραφήθηκαν μέσα σε τζακούζι η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan

O λόγος που η Τσαγρινού ακύρωσε τις Αυγουστιάτικες συναυλίες της

Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορεί στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz πως η συγκεκριμένη αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, αλλά η ίδια δεν είχε κάνει καμία νύξη ούτε για να επιβεβαιώσει αλλά ούτε για να διαψεύσει το γεγονός αυτό.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έμμεσα παραδέχθηκε τα ευχάριστα.

«Δυστυχώς φέτος το καλοκαίρι ακυρώσαμε κάθε συναυλία, είχαμε πάρα πολλά καλέσματα. Δεν σας ανέβασα όμως ούτε και το tour γιατί υπήρχε ένα θέμα υγείας, όχι κακό, καλό. Οπότε πιστεύω ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα είμαι παντού», απάντησε αρχικά σε ερώτηση θαυμαστής της ενώ στη συνέχεια, όταν κάποιος της έγραψε «Υποψιάζομαι εγκυμοσύνη και πολύ χαίρομαι αν ισχύει! Περιμένω ανακοίνωση» εκείνη απάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο χωρίς να πει τίποτα άλλο! Η σιωπή της προς απάντησή μας;

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο αγαπημένος της της έκανε πρόταση γάμου σε ένα ολόκληρο μαγαζί γεμάτο κόσμο (δείτε εδώ το βίντεο).

Με το καλό θα πούμε εμείς!