Παραμυθένιος γάμος για πρώην γοητευτικό παίκτη Survivor - Παντρεύτηκε την καλή του και βάφτισε το γιο του

Το ονειρικό προσκλητήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
houliodin - instagram
houliodin - instagram

Πολλοί οι γάμοι τα βαφτίσια τις τελευταίες ημέρες με πολλά από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz να παίρνουν την απόφαση να είτε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, είτε να δώσουν και επίσημα το όνομα, που επέλεξαν στο παιδί τους.

Την Κυριακή 3/9 λοιπόν, διπλό μυστήριο έζησε πρώην παίκτης Survivor, ο οποίος παντρεύτηκε την καλή του και παράλληλα βάφτισε το παιδάκι του (δείτε εδώ τον πρόσφατο φαντασμαγορικό γάμο στη showbiz).

Το προσκλητήριο του γάμου του Γιάννη Τσολάκη και της συζύγου του

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσολάκη, που όλοι θυμόμαστε την πρόταση γάμου, που είχε κάνει στην αγαπημένη του στο πλατό του Γαλατσίου, στον περσινό ημιτελικό του Survivor.

Γάμος - Τσολάκη
Survivor - Γάμος - Τσολάκη

Η πρόταση γάμου στον ημιτελικό του Survivor

Ένα απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον ημιτελικό του Survivor 5 (5/7) μετά την πρόκριση της Ασημίνας στον τελικό και συγκεκριμένα την ώρα που οι παίκτες μοιραζόντουσαν μερικές αστείες στιγμές που έχουν διαδραματιστεί καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ξαφνικά λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος ξεκίνησε να μιλά για την κοπέλα του και εκείνη την στιγμή σηκώθηκε, την φώναξε στη σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου!

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής με εκείνον να απαντά: «Πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω» εξομολογήθηκε, δειλά, ο Γιάννης Τσολάκης. «Ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος».

«Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμα μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ… Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;», είπε ο Γιάννης.

Φυσικά όλοι έπαθαν σοκ, ειδικά η αγαπημένη του, η οποία εννοείται πως του είπε το μεγάλο ναι!