Φαντασμαγορικός γάμος στη showbiz - Όλοι κοιτούσαν τη νύφη με το βαθύ ντεκολτέ, τα στρας και τα φουσκωτά μανίκια

Φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαντασμαγορικός γάμος στη showbiz - Όλοι κοιτούσαν τη νύφη με το βαθύ ντεκολτέ, τα στρας και τα φουσκωτά μανίκια

Το βράδυ του Σαββάτου 26/8 θα μείνει αξέχαστο σε κάποια από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, κι αυτό γιατί κάποιοι γιόρτασαν στο bachelorette party τους πριν τον γάμο τους (δείτε εδώ βίντεο από τους παράδοξους εορτασμούς γνωστής παρουσιάστριας), ενώ άλλοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.

Η κόρη της Λένας Μαντά ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, καθώς παντρεύτηκε τον καλό της στο Καπανδρίτι, όπως αποκάλυψε η μητέρα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η περήφανη μητέρα δημοσίευσε στο προφίλ της βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή και το γλέντι (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη στιγμή που παρέλαβαν το νυφικό μαμά και κόρη).

Ο εντυπωσιακός γάμος της κόρης της Λένας Μαντά

Η νύφη φορούσε ένα άκρως εντυπωσιακό νυφικό με φουσκωτά μανίκια, βαθύ ντεκολτέ και στρας, κλέβοντας τις εντυπώσεις, ενώο γαμπρός φορούσε ένα γκρι κοστούμι. Η συγγραφέας, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα σκούρο μακρύ φόρεμα και από πάνω επέλεξε να βάλει ένα εμπριμέ κιμονό, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκίνηση αλλά και άπειρο κέφι! Νομίζω ότι την παράσταση έκλεψε ο εγγονός μου που οδήγησε το αυτοκινητάκι του μέχρι την εκκλησία, ενώ από πίσω ακολουθούσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μαμά του! Ευχαριστούμε όλους που ήρθαν και διασκέδασαν μαζί μας! Ευχαριστώ κι εγώ εσάς για τις εκατοντάδες ευχές! @elenisotirchou η μικρούλα μας ήταν υπέροχο παρανυφάκι!!!!», έγραψε.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία δημοσίευσε επίσης βίντεο στο δικό της προφίλ στην πλατφόρμα.