«Πήραμε το νυφικό!» - Παντρεύει την κόρη της και το ανακοίνωσε με φωτογραφίες από το φόρεμα στα χέρια της

Άλλος ένας γάμος στη showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πήραμε το νυφικό!» - Παντρεύει την κόρη της και το ανακοίνωσε με φωτογραφίες από το φόρεμα στα χέρια της

Μαζί με την ανακοίνωση του γάμου πρώην παίκτριας του Survivor All Star (δείτε εδώ ποια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας) "έσκασαν" και τα ευχάριστα για την κόρη πολύ διάσημης Ελληνίδας! Μέσα από μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως δεν μένουν πολλές ημέρες μέχρι να δει το παιδί της στα λευκά, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης με τον έρωτά της.

Ο λόγος για την Λένα Μαντά, τη συγγραφέα που έχει συγκινήσει τόσο κόσμο με τα βιβλία της. Η περήφανη μητέρα, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και ανέβασε την κόρη της να κρατά στα χέρια της το κοστούμι του γαμπρού, το ρούχο για το παρανυφάκι, αλλά και το νυφικό της, τα οποία είχε μόλις παραλάβει.

Αυτή είναι η κόρη της Λένας Μαντά

«Σε αντίστροφη μέτρηση!
Βήμα πρώτο: Παραλάβαμε το κοστούμι του γαμπρού @_stelios.fotopoulos_ αλλά και του μικρούλη μας!
@nikostakis ευχαριστούμε για την φροντίδα σας!», έγραψε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Να επιστρέψει υγιής να συνοδέψει την κόρη του νύφη το τέλος καλοκαιριού...» - Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του συζύγου της Λένας Μαντά

Λένα Μαντά κόρη κοστούμι γαμπρού
Instagram / Λένα Μαντά

Λένα Μαντά κόρη ετοιμασίες γάμου
Instagram / Λένα Μαντά

Και σε δεύτερη ανάρτηση, σημείωσε: «Βήμα δεύτερο: Πήραμε το νυφικό! @primalicia
Ήσασταν όλοι υπέροχοι! Χίλια ευχαριστώ που φτιάξατε το νυφικό των ονείρων της!».

Λένα Μαντά κόρη νυφικό
Instagram / Λένα Μαντά

Λένα Μαντά ετοιμασίες γάμου κόρης
Instagram / Λένα Μαντά

Η οικονομική καταστροφή της

Το πρωί της Κυριακής (2/4) στην διαδικτυακή εκπομπή «Status» του Κωνσταντίνου Καμέα, βρέθηκε καλεσμένη η Λένα Μαντά. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Λένα Μαντά μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τόσο με τα οικονομικά της οικονένειας της, όσο και με τον σύζυγο της, που αγαπά πάρα πολύ. Ακόμη, έκανε λόγο για το εγγονάκι της, αλλά και την καθημερινότητα της σαν γιαγιά.

Διαβάστε επίσης: «Μου είπαν δε θα το αντέξεις...» - ''Γροθιά στο στομάχι'' η μάχη που έδωσε η Λένα Μαντά με τον καρκίνο

«Ο σύζυγος μου, ο Γιώργος ήταν η αιτία που ότι έγραφα τόσα χρόνια βγήκε προς τα έξω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έπαιρναν τα χειρόγραφα και θα έτρεχαν από εκδότη σε εκδότη. Έγραφα γιατί μου άρεσε να γράφω ή δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς μέχρι και σήμερα, αυτό όλο πρέπει να βγει που υπάρχει μέσα μου. Ο Γιώργος ήταν λοιπόν εκείνος ο οποίος έτρεξε σε εκδότες, ο Γιώργος ήταν εκείνος ο οποίος πίστεψε πρώτος σε εμένα άρα δικαίως και το λέει πως ναι, με εκδίδει», είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

«Βέβαια, είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Κάποτε έσπρωξα θάλασσα εγώ για τα επαγγελματικά του Γιώργου. Όταν αυτά μπήκαν σε ήρεμα νερά, ήρθε η ώρα να σπρώξει εκείνος για μένα. Απλά ο Γιώργος, επειδή με ξέρει πάρα πολύ καλά, είναι πάντοτε μαζί μου ούτως ή άλλως, ακόμα και στις περιοδείες που είναι μια ιδιαίτερα επίπονη υπόθεση που ο κόσμος δεν μπορεί να φανταστεί πόσο δύσκολη είναι.

Έφτανα να κάνω σε 70 μέρες 65 παρουσιάσεις, υπήρχαν και μέρες που έκανα διπλή παρουσίαση το μεσημέρι και το απόγευμα. Αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας πως είναι. Ο Γιώργος ήταν από τους ανθρώπους ο οποίος, όταν άπλωνα το χέρι, ήξερε αν ήθελα νερό ή χαρτομάντηλο να σκουπιστώ. Ήξερε δηλαδή ακριβώς τι ήθελα από την κίνηση και από το βλέμμα», συνέχισε.

«Με τον Γιώργο, μέσα σε όλα όσα περάσαμε, περάσαμε και μία πολύ σοβαρή οικονομική καταστροφή από την οποία κόντεψε να πάει φυλακή. Αυτό όμως έγινε σε μια δεκαετία που κανένας άλλος δεν είχε πρόβλημα. Όταν μπήκε η κρίση όποιον και να ρώταγες πως τα πάει σου έλεγε «πως να πάω, τώρα αυτό και εκείνο και το άλλο», συμπλήρωσε η συγγραφέας.